![]() |
|
5 причини за раскинување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
malku sala...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
|
Ne razbiram
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
moja krivica e... jas loso se izraziv.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
-досадно ми е
-не ми се свиѓаат неговите навики -не ми е убаво во кревет ![]() -не држи до личната хигиена -не е креативен |
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
ova e premnogu za mene ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
||
tytysh ![]() Група ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
|
pa kako mozete so takvi maski??????
tepanje izneveruvanje vreganje i red drugi raboti???? UTEPAJTESE SAMITE NE BROJTE RABOTI!!!!!!! a ako ve izneveruva pod itno raskinuvanje bez pardonnnnnnnnnnnn!!!!!!!! ---------------------------------------- дечко нареден пат, намали го фонтот Изменето од Mona Liza - 05.Август.2007 во 00:48 |
||
sakaj i bidi sakan
|
||
![]() |
||
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
|
ako stane zamoren i posesiven |
||
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
||
![]() |
||
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
|
1. Исчезнување на емоциите
2. Неверство 3. Неискреност 4. Непочитување 5. Опсесивност |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Samo eden uslov e dovolen:
koga ljubovte ke ja snema |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
1. nepocituvanje
2. neiskrenost t.e. lazzenje 3. sebicnost 4. glupavost 5. nevernost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од blueprayer - 21.Август.2007 во 19:49 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
tytysh ![]() Група ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
|
a da ve prasam vas zenskite ?
so tie pricini koga se kiaj masko a najvise edna od niv boli- izneveruvanje!!!!!!!!!!!!!! so da kazeme nie maskite so ne izneveruvate??????? |
||
sakaj i bidi sakan
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
cekaj malce....nikoj ne rece deka ova e samo za zenski....i maskite imaat dusa normalno, a spored mene mnogu poveke od zenskite imaat dusa oni....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
pravata i osnovna pricina za raskinuvanje e koga odam vo vece pred seks i mu povtoruvam na k*rot(za da stani) "ovaa e druga , ovaa e tuga , ne e mojata"
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |