|
Тајни врски |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nekoj sto ne posakal, pomislil ili pak imal tajna vrska. Koga togas ili ke pomislis-posakas ili ke imas tajna vrska makar da i kratko trae. Toa e vo instinktot na covekot. Sekoj sto nemal mu e krivo cel zivot makar i da ne go priznae toa.A i ne e tolku loso-strasno da probas, no ne opravduvam rasipuvanje na brak + so deca, radi nekoja vrska sto e samo zabava.
|
|
|
|
CANA
Сениор Регистриран: 25.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakvi tajni vrski sto e toa.
|
|
PTICA
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa toa mi bese i poentata na mene: site glumat ludilo!
|
|
srecka
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam kolku e ubavo da go lazes partnerot, ako toa se misli na tajna vrska, ako roditelite se vo prasanje i drugari prijateli togas moze da imas tajna vrska toa e vo red i duri i zabavno
|
|
ve sakam
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U sekoj slucaj ne treba da se bide sekogas iskren so partnerot zosto vistinskata iskrenost nekogas znae da bide i opasna, a patnerot od kogo ste zadovolen go znae toa i go koristi so cel da ne ve povredi t.e. zosto ve saka. " Za ona sto ne znaeme ne mozeme da bideme luti "
Site sme svesni i go prekutuvame toj ocigleden fakt deka sme luge so slabosti skloni na groktavi meraci vo zgodni okolnosti |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaa ne ! Da ti se mota sekoj den co cvekinja i drugi trakaktanci nekoj fraer na pr. kao ja, pa ako sakas i 10 god bidi u vrska, ke padnes na ispit pa sto saka neka bide
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti e merak da gi slusas.
Zenskoto prepravanje e stara tehnika na pantomima. - ja sretnav ovaa recenica i me zbuni do zamisluvanje |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene vakvite raboti mi se epten ne sozreani. sto ima loso ako veke ne sakas da si so dosegasniot partner i fino lepo rascistis so nego i si pocnes nova vrska?
lugjeto sto go praktikuvaat ova se za sekoja pocit |
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama izgleda takvo cisto raskinuvanje ne e IN
|
|
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo lebedite se monogamni! Ima i isklucoci kaj lugjeto, i sekoja cest za niv! Ostanatite se mozebi ljubopitni, mozebi sakaat novi raboti, ama mislam deka najvazen moment e toa sto sekoj od nas saka da se osekja posakuvano! Koga ima flert, avantura, adrenalin, narecete go kako sakate, togas se cuvstvuvame zivi!
|
|
Кршикоска
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам биби ама ваква длакава и грозна мислам дека се чувствуваш доста осамено.... затоа се тешиш со исклучоците и лебедите...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |