IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - sobrakajki
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

sobrakajki

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Прашање: kakva sobrakajka se doziveale?
Одговор Гласови Статистика
9 [64,29%]
5 [35,71%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Schumacher Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schumacher Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 10:36
А и добро сте заштитени на таква сообраќајка, заштитата многу прави. Иначе јас со болидот досега колку пати сул летал па пак сум жив и здрав така да само за здравјето иначе колата фрли ја оти од толку тумбање ништо нема здраво од неа.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 14:18
mnogu soobrajki na avtomobili so motori i mnogu zrtvi ovie 2 meseca

Изменето од butel2 - 21.Јули.2007 во 14:19
Кон врв
551mb Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Август.2007
Поени: 207
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 551mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 02:42
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

mnogu soobrajki na avtomobili so motori i mnogu zrtvi ovie 2 meseca

sakasголемо%20гушкање?a sto ti znaci toa?
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 13:48

a tebe sto ti znaci?
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 13:56
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 14:02
more kako se setat so minici i goli pupaci, stvarno e opasno da si soferголема%20насмевкаох
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 14:13
ebes ga ja zatoa ne vozamголема%20насмевка.....da ne mi "izleta" nekoja pudla da ne recam smizla pa da ja kacam na hauba....изненадување
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 14:16
ako se vozel so tebe ja bi ja sredel dodeka e uste toplaголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 14:18
ama togas nema da ja boli.....tek od koga ke se oladi mestoto kade e udrena...газење%20од%20смеење i samo uste ednas da te vidam da gledas plavusi...ke vidis ti....лутина ti si po crnite i tocka...трепкање
Кон врв
macas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 730
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 00:13
ovaj zbor soobrajkajka go mrazam od dnoto na dusata
pred dva meseci mi pocina brat 27 godisen vo teska soobrajkajka.....
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.