|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 41> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zashto se najidiotski,..zatoa,...tuka samo toa proagja,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam..najdobro e da si prv u selo i ic da ne te boli za toa deka imas najmala gledanost ili ne postois na Balkanov...SEA I ONI LI KE NE GLEDAAT ABE KOJ GI E*E NEKA PLATAT AKO SAKAAT DA NE GLEDAAT - e komentarot |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do porano i beshe najgledana zatoa so imase dobra programa se beshe dobro isplanirano a sega veke Sitel kanal5 imaat nesto podobro... sega nema ni dobri filmovi na A1 ni dobri serii nisto.. samo vestite gi ima kako na MTV
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сител и канал 5 се добри колку ланскиот снег...Во моментов ја признавам само АЛСАТ затоа што таму се земаат нормални плати, се работи професионално и не се гине за газдата да оствари некоја зделка преку грбот на новинарот како што е на пр. А1, Сител ( да не зборувам) Канал 5 Телма итн..
Имам чувство дека нема независен медиум во моментов во Македонија |
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zaso zboris za ALSAT?vo mk najgledana tv e a1...a sitel pocnaa da me nerviraat poso mn pocnaa da pustaat spanski serii...skoro cel den samo toa imaa na a1 ima dobri filmovi...sea eve pocnaa i sekoj petok horror filmovi da pustaat...samo glupo e sto gi repriziraat blokbasterite...treba neso novo da zemat
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комплетно се согласувам, еве човек кој објективно ги гледа работите! |
|
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alsat e tv koja e rasprostraneta vo nekolku zemji vo regionov...a a1 sto e sitel sto e bljuvotina...15 godni postojat i uste se borat za toa da bidat prvi vo mediumskovo selo - makeodnija...a za filmovive posebno blockabasterite pa vidi gi SHow movies, vidi gi tv1000..a za informacija ili vesti vidi ja euronews, dw, cnn....vo drzavava ima i ljuge koi prosetale malku podaleku od berovo i kumanovo i ne moze a1 da im e najdobar izbor
Изменето од PAVLIN - 12.Август.2007 во 18:18 |
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бате А1 има и на сателитска-што значи дека може кој сака да је гледа ние не знаеме тоа. Значи алсат не е ништо подобра. |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bomerang i cartoon obozuvam cratani da gledam
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so mislis za a1?a?
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
kriticar
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mr. Pavlin???
Да не работиш во Алсат??? Абе како ти сега знаеш кој колку зима плата??? Мој кум работи во А1 во техника и е презадовлен, а работи како тонец, значи ништо посебно??? Земаат плата секој втор петок во 14.00 знам пошто после идеме кај Злате на скара и зима верувај ми оооодлична плата. со него се дружам од дете. Беше во МТВ, веке 5 години е таму, ниеднаш му нема задоцнето платата за разлика од цела моја фамилија, затоа не збори глупости само за да ја форсираш Алсат. Просурфаф низ нет и видов дека А1 е постара телевизија од Алсат во Албанија. Втора приватна национална на балканот. Кога имаше А1 телетекст, Канал 5 и Сител го факаа пола Скопје. А1 плус гледа гага цела Европа, вестите на А1 се нјгледани на интернет објави Он.Нет... Не дека мене не мис метаат идиотските програми на А1 ТВ сосе дебилните квизови, ама за македонски услови дефинитивно им нема рамни. Доста форсдираме туги програми, кај Пинк и Палнета, па уште Алсат ни фалеше Не заборавај... Премиер лига, Македонска фудбалска репрезентација, Светско првенство во ракомет јуниори, Јуниор куп. Lost, Сопранови, Очајни домакинки, CSI, Friends, Како ке каже Џим, Идол, Милионер.... Се се тоа брендови. А што има Алсат???? |
|
Kriticar from Macedonia
|
|
555mb
Нов член Регистриран: 27.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da odime tamu ako davaat pogolema plata
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veli....koj????
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |