|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Автор | ||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke mi smeta minatoto ako se mesa vo segasnosta, ne e bitno koj so kogo bil i sto pravel prethodno, ne moze da ni smeta nicie minato bidejki toa pominalo, neli?
|
||
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOA E ZA VO ISTORIJA NELI? NE ZA VO SEGASNOSTA..............
|
||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
би ми пречело доколку повекето од времето што го минуваме заедно ми збори за бившите а не се концентрира на нас...за малку информации не би ми пречело да знам,а секако ако го интересира и ме праша и јас на него би му кажала за своето минато
|
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edno e da kazes, a drugo e da uzivas dodeka go raskazuvas svoeto minato. Kolku od nas gi jademe gomnata sto sme gi israle vo minatoto iako sme se opametile ?
|
||
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
voopsto ne mi smeta covek ne e covek ako nema minato,segasnost i sekako idnina....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
maleska eden sovet ko od mene i to bez pari nikogas nemoj toa da go napravis |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јебига зависит со која си имаш работа.според мене е битно шо праела во минатото од секакви причини
|
||
I`m back in the game
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи што ќе каже и кому. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
MissWarrior
Група Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неговото минато воопшто не ми смета, тоа е минато и тамо и ке остане, но моето минато на него му смета и затоа сега БУМММММ ... Се разведуваме.
Со минатото не мозес да зивееш само некои луѓе тоа не го разбирааат. ЗА зал |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno se za zalenje
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а нели е наивно да не се запознае до најмала ситница најважната, или потенцијално најважната личност во вашиот живот?
Што толку луѓево(жените) се повикуваат на банирање на рационалноста? |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, no ne i da se osuduva ili da se zloupotrebuva toa dokolku ima nesto negativno |
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што подрабираш под осудување или злоупотребување?
Секој има право да дејствува во своја полза во согласност со своите сознанија. Јас мислев лошо беше да се крие вистината и некој да се става во заблуда, да се врши измама. |
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne velam deka ne si vo pravo,samo se nadopolnuvam |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |