IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 1402>
Автор
Порака
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 19:31

сакам да кажам дека мастер ми се пофали дека знаел добро да готви,па мора да му одам на рурек некој ден,хе ете кој е боље кувар мажите намигнување

Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 22:30
сакам да кажам дека полека пагам во депресија...
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 22:37
Sakam da kazam,  male4ka nemoj da pagas vo depresija... pocuvtsvuvaj ja ubavinata na nokta sea i ne misli na nisto drugo i eve ti golema големо%20гушкање od mene
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 00:42
sakam da kazam deka preeska bev mn happy oti ke mi se sluci neso mn ubavkooo трепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 00:43
daj boze da ti se sluci neso ubavoсреќа
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 00:47
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

тука има нешто...љубов
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 00:49
Originally posted by male4ka male4ka напиша:

Originally posted by zabegan zabegan напиша:

тука има нешто...љубов
e vidi ja sega,se zakaca za toa so peperutkite
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 04:23
Originally posted by Snegulka Snegulka напиша:

сакам да кажам дека мастер ми се пофали дека знаел добро да готви,па мора да му одам на рурек некој ден,хе ете кој е боље кувар мажите намигнување

prvo ke cekam kafe da mi svaris...pa posle ke razmislam dali da ti napraam rucekзадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 05:08
sakam da kazam go obozavam ovoj period od denot koga pocnuva da se razdenuvaголема%20насмевка
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 15:56
Сакам да кажам дека денеска сум среќна без некоја посебна причинављубов И не верувам дека нешто ќе ми го расипе тоа расположение голема%20насмевкатрепкање
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 00:45
sakam da kazam deka se podnoviv deneska плазењеплазење a i deka napraiv edna glupost тага
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
551mb Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Август.2007
Поени: 207
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 551mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 19:27
DA IMAM SINсреќаUH KOLKU KE BIDAM среќа
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 19:30
sakam da kazam deka mi e mn dosadnooтага
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 20:10
цел ден ми е лошотага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.