|
Предвидувања |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | ||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ja ne veruvam u predviduvanje...ama nostradamus predvidel mn raboti so se slucile...i toa me tera da si go smenam mislenjeto
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima dva izlezi na ovaa tema ... 1. izlez Onie koi ja stvaraat idninata 2. izlez na onie koi ja dozivuvaat idninata Jas poveke sakam da izlezam niz prvata vrata ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
misterious
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас не верувам многу во предвидувања и предскажувања ама сепак има една случка поврзана со мене на некој начин што ме застрашува и ме тера да мислам на спротивното
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сподели ја со нас Дај да протумачиме и ние |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam zabelezano deka covek moze: 1. da ceka da mu e ubavo - pa da zapee ... ili 2. da zapee - pa ke mu bide ubavo ... !!! neznam od koja pricina ljudjeto obichno cekaat pod 1... a organizmot funkcionira podednakvo i na dvata nachini ... zatoa podobro : ZAPEJ - PA DA TI E UBAVO !!! recetpti: - pusti si radio .... i pej - zemi armonika; gitara; mandolina ... i pej - ako nemas instrument zemi dajre ... i pej .. - ako nemas ni dajre ... zemi plastichno sise ... i pej i ke imas nova idnina ... sto se odnesuva do predviduvanjata ... ako site peat ... predviduvanjata se pogresni ... jas predviduvam deka sepak odime vo pravec na pej i ke ti bide ubavo ... moze treba edno takvo zdruzenie ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fakt e deka postoi intuicija i deka nejzinata mok zavisi od poedinecot
toa e edno od prasanjata sto sovremenata nauka uste ne dala soodveten odgovor neznam dali veruvam vo predviduvanja, no ako veke toa e mozno, smetam deka intuicijata ja "vrsi" celata rabota |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas mislam taka |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интуиција - чувство, претчувство, инстинктивно поимање;непосредно спознавање на вистината, без помош на опити и логични заклучоци; директно согледување, проникливост, остроумност.
Предвидувањата се производ на визиите на некои луѓе со надприродни способности ( или бар мислат дека имаат) |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
action-reaction
hehe |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze poveke odgovara REZONANCA ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prijatno popladne ... taka predviduvam ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро утроооооооооо ... денес предвидувам ПРЕКРАСЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ... !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ja ostavime idninata da se sluci koga treba da se sluci, da ziveeme tuka i sega, od nasite postapki vo minatoto zavisi segasnosta, a od segasnite zavisi idninata. Se e povrzano pricina-posledica.....zatoa da si kreirame ubava idnina, toa zavisi samo od nas, sto ke kreirame toa ke ni se sluci, a kreacijata sekogas pocnuva vo glavata, od mislata, pa prodolzuva.....da mislime kreativno i da deluvame kreativno......
a intuicijata sekoj covek treba da se trudi da ja razviva, da go slusne svoeto vnatresno jas, taa e sekogas nepogresliva, toa e ona malo glasce koe ponekogas ne predupreduva, ama nie mnogupati go zamolcuvame.....nepogreslivo ke vi kaze koj vi e prijatel, a koj ne, koj e iskren so vas, a koj ne......
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |