|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 98> |
Автор | ||||||||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Beleg si ja smeni verata???? a napisa kratko i jasno deka za nisto ne bi ja smenila... Изменето од ACELERA - 03.Август.2007 во 21:49 |
||||||||||
Maki
|
||||||||||
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Ej decki i ja sega se prijavuvam onaka dorovolmo !!! Изменето од ACELERA - 03.Август.2007 во 21:50 |
||||||||||
In God we Trust!
God Bless our Land! |
||||||||||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
ti Gideon vo vistinskiot raj kaj sto odat malkumina
se salam ama navistina, tamu kaj sto se site i guzva e , ne ni moze da bide dobro |
||||||||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
"Jas ke si odam tamu kade sto ima
pomala guzva-da se odmoram malku" |
||||||||||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 12:00 |
||||||||||
|
||||||||||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
ок можеби јас малку претерав кога набројав кои би дошла на забавата во Рајот- шега беше...како продолжение на постот на брза и goor.
јавно се извинувам ако направив недоразбирање за верата на beleg, не ми беше таква намерата. Никој не сменил ништо Се извинувам. и ќе си го избришам постот |
||||||||||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
beleg
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Онлајн статус: Офлајн Пораки: 6229 Испратена: 06.Ноември.2006 во 10:40 Toj i negovoto semejstvo sigurno se muslimanizirani za vreme na otomanskata imperija...a zoshto i kako toa e drugo prashanje i sigurno e vospituvan vo duhot na negovata vera kako shto nie sme vo duhot na nashata Ne mislam deka se dokazuvaat zatoa shto tie se toa veke najmalku vek vek ipol,mozebi nivnite pretci morale da se dokazat,ama denes ne Vo nashiot raj sigurno nema da vlezat a jas svojata pravoslavna vera ne bi ja promenila,no toa neznachi deka nema da gi pochituvam site lugje bez razlika na VEROISPOVED,RASA I NACIJA,a ako tie ne ne pochituvaat niven e grevot,ne e moj Orto-dali ti mislish deka makedoncite mora da se pravoslavni?Pa i pokojniot nash Boris beshe protestant Ima vistini koi ne se za site lugje, nitu za jas sum go procitala ovoj post i mi ostanlo vo sekavanje deka Beleg svojata pravoslavna vera ne bi ja promenila.... sepak, kako sto i samata taa veli, postojat i nekoi drugi vlijanija na koi nekoi im podlegnuvaat |
||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
never say,...never
|
||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||||||
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Matej 1-16 на Јакова му се роди Јосиф, мажот на Марија, која го роди Исуса, наречен Христос. Luka 3-23 А Тој - Исус имаше околу триесет години, кога почна да проповеда и беше - како што мислеа - син Јосифов, Илиев,,,,, |
||||||||||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||||||||||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
So obleka od kakva boja Isus bese oblecen otkako mu go adoa venecot od trnje ? Crvena ili Purpurna ? Jovan 19-2
А војниците исплетоа венец од трња, Му го ставија на главата и Го наметнаа со пурпурна облека,
Matej 27-28
Го соблекоа и Го наметнаа со црвена наметка;
|
||||||||||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||||||||||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
tuka se prefrleni postovite od Miralem 1
|
||||||||||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Pa ajde sega odgovorimi
Nego,nemorase site sea vamu da gi prefrlas.
|
||||||||||
|
||||||||||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
не , баш ке оставам ДРУГИТЕ христијани што само ѕиркаат на форумов да се јават и да кажат нешто , не само аџија и ЕвАнгелос да бидат дежурни одговарачи..кај сте другите христијани? јас како модератор иам друга обврска тука и не ги префрлам сите тука него само тоа кој му е татко на Јосиф...
|
||||||||||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Cek,pa ne ste isto. Protestanti i Pravoslavni. Protestantite za niv si odgovaraat pravoslavnite za niv.
Imase edna tema i za protestanti i za pravoslavni,temata "Koj e Jakov"
Ke rece nekoj provociram,ili,samo mani naogjam,ili,se ismejuvam,ili.... mo navistina me interesira oti nedvosmisleno eden veli Jakovov drug veli Iliev.
Ili eden veli vo crvena nametka go oblekle drug veli vo purpurna.....
Vis,dve temi vamu mi donee
|
||||||||||
|
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |