|
Реклами |
Внеси реплика | страница <1 34567 33> |
Автор | ||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако така планирал директорот на пример да сними реклама со ....пример бекам тој сигурно знае дека ќе му требат многу пари за тоа. Проблемот не е тука. |
||
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemo84 e vo pravo...
Najubavite reklami se sekogas najskapi. Tocno deka treba ideja,koncept,no so mal budzet....tesko pominuva samo ideja.... |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално како прво добрата идеја е најскапа работа на цел свет потоа останатите работи доаѓаат.
А за се тоа да изгледа визуелно впечатливо, да има мелодија и естетика мнооогу пари. |
||
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ideja bez bugjet izgleda kako ubava devojka bez obleka |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова везе нема што го кажа ама ај нека ти биде |
||
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahhah dobro togas ideja bez buget kako ubava devojka bez decko
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Идеја без буџет е слободна девојка која што чека некој дечко да ја грабне и дома да си ја носи!
|
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e bas taka...hehe
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mrazam koga mi go prekinuvaat gledanjeto, mrazam reklami!
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoi reklami se veke antireklama .... isto te isto ... mozokot se isklucuva i ne prima ... djabe pari frlaat ... :) za mene simpaticna reklama ... so devojcheto koga pravi sendvich za tatko mu ... ama ke i se dopadne sendvichot ... i ke napise: a za tato (sendvich ) BANANA !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Директна цел на некоја реклама не е ти да го купиш или конзумираш тој производ, то е идиректна цел. Директната цел е да ја гледаш, дали ќе ја засакаш ,замразиш или не приметиш не е важно важно е си ја гледал. |
||
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno taka e ... no edno e sigurno ... ludjeto ne kupuvaat logichno ... tuku so emocii ... mi se dopadja reklamata: - 200 stepeni ... 30 minuti ... . . . - kamera ... kameraaaa... KAMERA ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobri se reklamite za JAT na srpski, gi ima na youtube, a na nasite televizii uste ne sum gi videla.
|
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |