![]() |
|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 25> |
Автор | |
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a, ako on bil clen na vmro-dpmne? |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E ako de moze stan i rabota ke lapne, a od sdsm sipki vareni moze samo da dobie
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
mene ama ic ne mi smeta minatoto na partnerkata...ako ja sakas/go sakas nema da ti e gajle kakvo bilo negovoto minato...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
eli< ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
a be toa si e minato
ne se vraka ako se zamarame so nego |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako decko i bil turbo- folker
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
сакам да знам за неговото минато - кон што бил сколн, дали бил во лошо друштво, имал ли пороци, некоја фамилијарна болест, дали е осудуван бла бла бла, такви работи
НЕ САКАМ да знам со колку бил , со која му било најубаво и такви пикантерии ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ne mi preci ni minatoto ni....... dokolku so mene e kako sto treba
![]() |
|
![]() |
|
mala> ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
sekoj ima svoe minato,pristojno minato voopsto ne mi smeta...
pod pristojno mislam na toa da ne bil nekoe narkomaniste,ubica.... ![]() |
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Od minato ne se zivee. Ne znaci deka ako porano partnerot bil vakov ili onakov ke bide takov i so tebe. Ama da, nikoj ne bi bil so nekoj so ne mu odgovara. Da bev ubiec,nemase da mi smeta i ako partnerot e takov. Ama za drugi sitnici voopsto ne se zamaram
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
nisto ne mi smeta ako mi odgovara vo momentot
|
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
ако мислам да се впуштам во сериозна врска ке сакам да дознаам малку повеќе за нејзиниот background...
![]() |
|
![]() |
|
Ako mu bila ljubavnica na Buckovski
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не ми смета... Али сепак сакам да знам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Mislam deka e ubavo da go znaes minatoto na partnerot ... bidejki kako sto bese vo mojot slucaj koga pocnaa da se mesaat vo vrskata sakav da znam koi se tie, i dali imal nesto so niv ...
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |