![]() |
|
Кога сте патувале последен пат и каде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 52> |
Автор | |||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Vo Kiev i super si pominav, iako bev sluzbeno Ukraina e mnogu razviena
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Opatija,Pula,Rieka
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
||
Odlicen izbor, bravo
![]() |
|||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
И мене ми се оди, ама нема ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
||
Ne se predavaj, gledaj me mene. Ja sekoja godina vikam " sega ne, ama dogodina sigurno " i ete uste nesum otisol
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
||
Америка
|
|||
![]() |
|||
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
||
imam sreka sto strukata a i rabotnoto mesto mi dozvoluvaat da patuvam dosta, doduse do sega samo niz Evropa. Inace posledno patuvanje mi e vo Tircija, bev na odmor i super si pominav i sto e najvazno, se odmoriv...jadene i pienje do poseruenje
![]() |
|||
![]() |
|||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
||
EVROPA - mnogu pati....hehehe..osven Portugalija, Finska i Norveska..... informacii vo sekoe vreme...![]() |
|||
sex, trucks & drinks!!!
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
До Охриди назад
![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
||
Белгија /Брисел и во Франција /Париз
тууу ама се испофалив ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Wow, odlicno Mona, duri ti zaviduvam
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
Струга
|
|||
![]() |
|||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
||
struga
|
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|||
![]() |
|||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
||
grcka......si pominav najubavoooo
|
|||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |