|
Фрчковски имаш ли коментар за Глигоров 1995-та? |
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e,stvarno vie makedoncite se pravite pogolemi amerikanci od niv,....a,be kakov atentat?,....ednostavno se sovpadnale nekolku negativni okolnosti i ,...padnal avionot,...koj faktor beshe strumichanecot,...pa nekoj da saka da go atentatira,...a,be ajde,...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne sudam. Ne mi ni paga na pamet. Sudi DPMNE vekje 12-3 godini od togas. Neka dokazat deka e Branko zad atentatot na Kiro ako vekje imaat dokazi. Изменето од intel - 02.Јули.2007 во 17:24 |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се знае дека докази нема против бранко иначе ке висеше до сега
|
|||
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПРОЗВАН СИ ВО НАСТАНОТ НА 03. ОКТОМВРИ 1995 ГОДИНА.
Мислам дека не е коректно и ЕТИЧКИ, споменатите да молчат. Тоа укажува на податокот дека признаваат. Дај бре Фрчко кажи нешто колку за да се оправдаш. Изменето од anastea - 08.Април.2009 во 00:34 |
|||
what's up doc?
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE MOZE, ZAFATEN E, GO SOVETUVA GLIGOROV ! VO NOVATA SEZONA NA EDNOOKI KE GO NEMA LAZO, ...I TOGAS FRCKO MI RECE.........NE!
Изменето од moira - 03.Јули.2007 во 21:55 |
|||
Tomislav
Нов член Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A Ace ciganot? a Dime Postarot koj go ubi? parite od znameto kaj otidoa
|
|||
tenija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neshto smrdi,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
what's up doc?
|
|||
tenija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaжи, кажииии, море ФРЧКО, зошто умре Здравко Василев?????!!!!!! |
|||
what's up doc?
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se soglasuvam so ova deka za vakva tema ne treba da se raspravame dali sme politicki simpatizeri ili ne...sto bre ljuge ste dobile od TIE partii, ako te vrabotat posle dusata ke ti ja zemat za niv da odrabotis..drugari moi vlegoa vo politika i posle samo edna godina si gi izgubija rabotnite mesta i ostanaa na ulica...najintersno e sto uste se za taa politicka opcija ....STRASNO.... Изменето од PAVLIN - 05.Август.2007 во 19:12 |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA, DA, "VMROVSKI MUABETI NISTO NE ZNACAT", SAMO SDSMOVSKI KONSTRUKTIVNI MUABETI ZNACAT NESTO VO DRZAVAVA. SE GLEDA I SE CUVSTVUVA TOA VEKE 17 GODINI!!! Изменето од moira - 06.Август.2007 во 16:31 |
|||
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Deka vakvite somnevanja doagaat samo od DPMNE - drapaj si meot (so izvinenie). Ne se znae samo koja organizacija/drzhava e pozadi atentatot, zosto SDSM se nekadarni da ja izvedat celata rabota.
Otkako ne uspeaja da go ubijat Kiro so atentatot, sakaa da go dokrajcat so aferata sto mu ja obelodenija - so taa "glumicata" de...
|
|||
Makedonija na Makedoncite!
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA NE STE SKLEROTICNI? PA LICNO BABA NI NADA JA OBELODENI AFERATA!!! PA POTOA POVTORNO IZLEZE I SI JA POVLECE IZJAVATA. ZABORAVIVTE ILI PAK VI ODGOVARA I OVAA AFERA DA BIDE KONSTRUKCIJA NA VMRO! A I STO IMA TUKA AKO 001 IMAL AFERA SO KATE, PA NIE SME PONAPREDNI OD AMERIKANCITE. BILLY BOY KOLKU GODINI POKASNO JA IMASE AFERATA SO MONICA? |
|||
MAGNAT
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зар не е тоа оној Лазо на Киро, кој го продаде свети Прохор Пчински- македонски на србите ?? ???????????????????????????????? |
|||
KRIG BLIC,
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
??????????????????????????
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |