IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Фрчковски имаш ли коментар за Глигоров 1995-та?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фрчковски имаш ли коментар за Глигоров 1995-та?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 17>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 16:48
e,stvarno vie makedoncite se pravite pogolemi amerikanci od niv,....a,be kakov atentat?,....ednostavno se sovpadnale nekolku negativni okolnosti i ,...padnal avionot,...koj faktor beshe strumichanecot,...pa nekoj da saka da go atentatira,...a,be ajde,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
intel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2005
Локација: Macedonia
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај intel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 17:24
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Интел некако не посочуваш факти а судиш.

Ne sudam. Ne mi ni paga na pamet. Sudi DPMNE vekje 12-3 godini od togas. Neka dokazat deka e Branko zad atentatot na Kiro ako vekje imaat dokazi.

Изменето од intel - 02.Јули.2007 во 17:24
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 21:27
Се знае дека докази нема против бранко иначе ке висеше до сегаLOLLOLLOLLOL
Кон врв
tenija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2007
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tenija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 20:41
ПРОЗВАН СИ ВО НАСТАНОТ НА 03. ОКТОМВРИ 1995 ГОДИНА.
Мислам дека не е коректно и ЕТИЧКИ, споменатите да молчат. Тоа укажува на податокот дека признаваат. Дај бре Фрчко кажи нешто колку за да се оправдаш.

Изменето од anastea - 08.Април.2009 во 00:34
what's up doc?
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 21:52
NE MOZE, ZAFATEN E, GO SOVETUVA GLIGOROV ! VO NOVATA SEZONA NA EDNOOKI KE GO NEMA LAZO, ...I TOGAS FRCKO MI RECE.........NE!

Изменето од moira - 03.Јули.2007 во 21:55
Кон врв
Tomislav Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tomislav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 21:32
A Ace ciganot? a Dime Postarot koj go ubi? parite od znameto kaj otidoa LOLLOL
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tenija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 00:55
Originally posted by moira moira напиша:

NE MOZE, ZAFATEN E, GO SOVETUVA GLIGOROV ! VO NOVATA SEZONA NA EDNOOKI KE GO NEMA LAZO, ...I TOGAS FRCKO MI RECE.........NE!

neshto smrdi,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!
what's up doc?
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tenija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 01:02
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

LOLLOLLOLLOLГо браниш Бранче или така мене ми се чини.Љупчо му се извини на народот за Трајковски поради нерешителноста негова за енергична одбрана на Македонија и за преговорите со УЧКитеWink

kaжи, кажииии,  море  ФРЧКО,  зошто умре  Здравко Василев?????!!!!!!
what's up doc?
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 19:07
Originally posted by intel intel напиша:

Misice aj vo tvoj stil kje ti odgovoram, a ti uste li si zaslepena po Dpmne ????? LOLLOL
Dajte dokazi , rekla kazala Dpmnovski muabeti nisto ne znacat.

se soglasuvam so ova deka za vakva tema ne treba da se raspravame dali sme politicki simpatizeri ili ne...sto bre ljuge ste dobile od TIE partii, ako te vrabotat posle dusata ke ti ja zemat za niv da odrabotis..drugari moi vlegoa vo politika i posle samo edna godina si gi izgubija rabotnite mesta i ostanaa na ulica...najintersno e sto uste se za taa politicka opcija ....STRASNO....ѓавол

Изменето од PAVLIN - 05.Август.2007 во 19:12
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 16:27

Misice aj vo tvoj stil kje ti odgovoram, a ti uste li si zaslepena po Dpmne ????? LOLLOL
Dajte dokazi , rekla kazala Dpmnovski muabeti nisto ne znacat.

DA, DA, "VMROVSKI MUABETI NISTO NE ZNACAT", SAMO SDSMOVSKI KONSTRUKTIVNI MUABETI ZNACAT NESTO VO DRZAVAVA. SE GLEDA I SE CUVSTVUVA TOA VEKE 17 GODINI!!!

Изменето од moira - 06.Август.2007 во 16:31
Кон врв
Makedonski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Ноември.2005
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Makedonski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 16:29

Originally posted by Калпазан Калпазан напиша:

И не само од Глигоров ами и од Председателот Трајковски...
Не само нарачател ами и актер на убиството..
LOL
Skoro sekogas vakvite somnezi doagaat od simpatizerite ili clenovite na DPMNE. Is muvo is e rabotava.
Istragata bi trebalo da pocne tokmu od onoj koj najmnogu ja bara. Vo nekoi drzavi za napisanoto od kalpazan se vika na raspit, zatoa sto ocigledno nesto znae.

Deka vakvite somnevanja doagaat samo od DPMNE - drapaj si meot (so izvinenie). Ne se znae samo koja organizacija/drzhava e pozadi atentatot, zosto SDSM se nekadarni da ja izvedat celata rabota.

Otkako ne uspeaja da go ubijat Kiro so atentatot, sakaa da go dokrajcat so aferata sto mu ja obelodenija - so taa "glumicata" de...
Makedonija na Makedoncite!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 16:37
Originally posted by Makedonski Makedonski напиша:

Originally posted by Калпазан Калпазан напиша:

И не само од Глигоров ами и од Председателот Трајковски...
Не само нарачател ами и актер на убиството..

LOL

Skoro sekogas vakvite somnezi doagaat od simpatizerite ili clenovite na DPMNE. Is muvo is e rabotava.

Istragata bi trebalo da pocne tokmu od onoj koj najmnogu ja bara. Vo nekoi drzavi za napisanoto od kalpazan se vika na raspit, zatoa sto ocigledno nesto znae.

Deka vakvite somnevanja doagaat samo od DPMNE - drapaj si meot (so izvinenie). Ne se znae samo koja organizacija/drzhava e pozadi atentatot, zosto SDSM se nekadarni da ja izvedat celata rabota.

Otkako ne uspeaja da go ubijat Kiro so atentatot, sakaa da go dokrajcat so aferata sto mu ja obelodenija - so taa "glumicata" de...

DA NE STE SKLEROTICNI? PA LICNO BABA NI NADA JA OBELODENI AFERATA!!! PA POTOA POVTORNO IZLEZE I SI JA POVLECE IZJAVATA. ZABORAVIVTE ILI PAK VI ODGOVARA I OVAA AFERA DA BIDE KONSTRUKCIJA NA VMRO! A I STO IMA TUKA AKO 001 IMAL AFERA SO KATE, PA NIE SME PONAPREDNI OD AMERIKANCITE. BILLY BOY KOLKU GODINI POKASNO JA IMASE AFERATA SO MONICA?
Кон врв
MAGNAT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2007
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2007 во 17:15
Originally posted by tenija tenija напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

neshto smrdi,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!

Зар не е тоа оној Лазо на Киро, кој го продаде свети Прохор Пчински- македонски на србите ?? ????????????????????????????????
KRIG BLIC,
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 17:37
  ??????????????????????????
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.