IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 10:22
ТИ БЛАГОДАРАМ БОЖЕ ЗА ТВОЈАТА ГРИЖА ЗА МЕНЕ...ГРИЖИ СЕ ЗА СИТЕ КОИ СВОЈАТА НАДЕЖ ЈА ПОЛАГААТ ВО ТВОЕТО ИМЕ, ПОМОГНИ НИ ПОЛЕСНО ДА ГО ПОДНЕСЕМЕ ТОВАРОТ НА СЕКОЈДНЕВИЕТО,И ТОГАШ КОГА НЕ НИ ОДИ ДОБРО ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ ДЕКА ТИ СИ СЕПРИСУТЕН, СЕ ГЛЕДАШ И СЕ ЗНАЕШ...ВЕРУВАМ ВО ТВОЈАТА ПРАВЕДНОСТ И СУД.БИДИ СО НАС БОЖЕ, СО МОЈОТ НАРОД И СО ОВАА ЗЕМЈА-МАКЕДОНИЈА- ТЕ МОЛАМ ВО ИМЕТО НА ИСУС
АМИН!

Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:28

Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 11:58
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:42
ti blagodaram boze so ne mi se mesas vo zivotot pa mozam sam da si gu kreira a ne su lutka na konec so ide tamu kde ti sakush nego jas si pravam sho sakum
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:49
aiii,...a be,jas se zafrkavav so temava,...ama ova ispadna seriozno,...ke razmislam i zbirka da sozdadam od ovie vashi blagodarnosti kon diktatorot,..pardon gospod,..,...mozebi i ke mi se isplati,..ustvari mora,...jas sum profiter,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 00:56
brzo
brisi gi tie gluposti so si napisal a lepo zablagodari se kako so znaaes samo ti
aj da ne se karame
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 01:01
ti blagodaram boze so ne mi se mesas vo zivotot pa mozam sam da si gu kreira a ne su lutka na konec so ide tamu kde ti sakush nego jas si pravam sho sakum

eve,shtom sakash,...da ne ti lichi na neshto,...задоволство

Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2007 во 02:17
Ти благодарам Татко за сите Твои милости кои ги излеа врз мене во послдниве месеци кога највеќе ми беа потребни. Ти благодарам за сета грижа и незаслужена љубов за која јас можам само да сонувам дека некогаш ќе ти ја возвратам. Ти благодарам што остануваш мој Татко дури и тогаш кога јас најмалку се однесувам како твој син. Ти благодарам што остануваш верен и тогаш кога те изневерувам.
Фала Ти Татко што ме држиш со Твојата десница, фала Ти што го одржуваш моето здравје, фала Ти што ме исцели од болеста, фала Ти за се! Нека се свети Твоето Име насекаде и секогаш!
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2007 во 02:22
Mu blagodaram na gospod za site raboti koi mi se slucuvaat, no voedno i go molam da pocnam da gi razbiram...тага
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2007 во 23:13
му благодарам на Господ што ни прати дожд, да не разлади, и да ги угасне пожарите... големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 00:04
Ти благодарам што ми го враќаш секогаш она што го сакам среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 01:38
mnogu sum mu blagodaren ,...shto se macham vo ovie sitni chasovi,...za da mu se zablagodaram!
Кон врв
Sektas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sektas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 00:19
Mu blagodaram na Boga za noviot nacin na zivot, za noviot pogled na svetot,za mirot koj mi go dade preku vera vo negoviot sin,za nadesta koja ja imam preku verata vo nasiot gospod Isus Hristos,i za se vo zivotot. Fala ti Boze.Amin. 

Изменето од Sektas - 17.Август.2007 во 00:20
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 01:17
mnogu sum mu blagodaram shto go spremil  za mene,..........pekolot,...................
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 01:33
навистина, благодарете ако тоа ви е искрено, не си навлекувајте грев со богохулење немој од се да правиме циркус
Благодарам Боже што си наш заштитник големо%20гушкање

Изменето од ACELERA - 18.Август.2007 во 01:34
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.