|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <12345 62> |
Автор | |
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde brzo ke se zaboraat eden so drug i ke si produzat so zivotot. |
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da de , drugi nema, koga ke ja lupnat drugi jajca po g'z monumentalno ke go zaboravi
|
|
ekica
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ke i ostane edno sekavanje so ke se smee po nekoe vreme!a za da go zabraa e u momentov potrebno i e samo zamena!!!ke si najde nekoj koj ke ja privlece sigrno ima nekoj takov ke pocne na nego da misli i GOTOVO stranecot e zaboraven!!!!
|
|
ece
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee superbaby toa NEKOGAS kojznae koga ke bide...a ako se vrati ne veruvam deka ljubovta ke bide tolku silna kako so bila nekogas... |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze, ako se iznaskokaat na strana so drugi uveruvajki se deka takva e*acina nema na drugo mesto i taka pak ke si se soedinat
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VREDI,zatoa sto ako i vie samite se stavite vo slicna ituacija togas sfakate...deka nema da vi bide seedno..
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?????...sigurno vredi na onoj koj vodi inat...
zoshto inaku bi se inaetel..???? Ili ke pogreshi ili ke si ja ostvali celta |
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e kratok za vodenje inaet ili bilo kakvi drugi negativni custva ,ne vredi da se paga tolku nisko poso na kraj kraeva samo sam se povreduva coek...
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
legijate
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes mi stiga mail od mojata najdobra skolska drugarka so koja sto sedam zaedno vo klupa...Mailot glasi "Srcence moe najmilo,veke dolgo vreme ti kazuvam deka se zaljubuvam vo nekoj od naseto skolo,ama ne ti kazav deka jas se zaljubiv vo tebe...Nemoj da mi se smees na mailov,ama jas nemozam da gi kontroliram moite cuvstva kon tebe"... I SEGA AJ VE MOLAM ZA POMOS...KAZETE STO BI NAPRAVILE VIE DA STE NA MOE MESTO????
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прво преиспитај се и ти да не имаш некој чуства кон неа. не избрзувај размисли и ако заклучиш дека не би бил со неа пробај барем утре едно здраво да имате, значи убаво објасни и, а ако си за да бидеш со неа знаеш што да направиш.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене тоа воопшто не ми е чудно! Јас идев со една од клас у средно А знам за уште неколку такви случаи! Се согласувам со Blueprayer! Прво преиспитај се убаво какви чуства имаш ти кон неа. Што и да одлучиш, ти препорачувам при првиот следен контакт да бидеш cool во однесувањето (ама топол спрема неа) и со мала доза на резерва, како божем не ја сваќаш баш сериозно. После остави полека чуствата сами да си ја завршат работата (без разлика во кој правец). Природно е најубаво! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Члену јас не се согласувам целосно со тебе...тој дел каде велиш божем ....зашто да глуми дека не ја разбира??????????? нека биде тоа што е, чим таа ко таков го засакала нема гајле. а и да не е так аникогаш не треба да ставаме маски и да се правиме не те слушнав не те разбрав...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај знаеш дека малата не блефира! Се се случува у тие години! И после детево да се излета и да дојде у незгодна ситуација. Работава мора да се изигра пажљиво! |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
P.S. И зашто ме викаш член? - Си имам јас име! |
|
Внеси реплика | страница <12345 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |