|
Владо Бучковски |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нека ти и биде точно твоето мислење, меѓутоа за да некого ставиш во затвор треба и да го легално осудиш а не само да му ставиш лисици на раце, и што сега ако гледаме како да сме демократска држава, опозицијата се побуни за не спроведување на процедурата за имунитет, пропадна спектакуларното апсење на Бучко, нема веќе театар на телевизија и на крај, крив бил некој од опозицијата, кривците ако се во општо кривци допрва треба да одат на суд, и да одговараат за нешто за што 2001 г се потроши многу од народните пари. Дали си се запрашал зошто Бугарија ни даде оружје без пари кое истата Бугарија мораше да го отуѓи ако сака во ЕУ, заборавив, и секако без муниција небаре ќе ги гаѓавме терористичките ридови со цевките од тенковите? Дали си се запрашал каде се сухоите, колку чинеа и за коку ги продадовме, или пак колку плативме за муницијата од околните држави која моравме да ја набавиме, сите дадоа оружје али муницијата се плаќа. И сега ќе сме суделе некој, се прашувам кој, во тоа време имавме друг министер за финансии, зошто истиот не сугерирал дека ќе се направи злоупотреба. Да се вратиме на темата која веќе постои на форумов, не е проблем Бучковски во нашата држава, него правната држава.
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izgleda propadna spektaklot na krimi serijalot Buckovski, koj sega ce go plati cehot?
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A KADE SE SUHOITE? KOJ SE "OSLOBODI" OD NIV? ILI I ZA TOA NE PAMETITE, KAKO I ZA MNOGU DRUGI RABOTI? |
|||
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
BUCKO E ZA U XAK NO AKO ODE TAM KE IMA INCIDENTI .
TAKOV E ZIVOTOT . |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Утре во месноста КАРПАЛАК, и во градот херој Прилеп, ќе се потсетиме на црниот план ,,Б,, на Бучковски. Со овој план може беше зацртана поголема бројка на жртви, но и десетте се премногу. ,,НЕКА ИМ Е ВЕЧНА СЛАВАТА,, |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На загинатите македонски војници нека им е вечна слава, десет млади изгубени животи за цел која ниту ним а ниту на нивните семејсва верувам никогаш нема да им се разјасни, секако е трагедија за нашето општество, ако се сетиме дека многу од повиканите во тоа време, да застанат на браникот на татковината се загубија некаде во околните блиски далечни земји „на одмор“. Меѓутоа овде секако дека прашалникот зад насловот на темата не е за кривицата на дотичниот екс премиер, него за процедурата на институциите на системот, за правна држава, за етичкиот кодекс, за содветна транспарентност во законодавните институции,...., на крај нели сме демократска држава во која се почитува правото и законот.
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам зошто мене би ме интересирало за тоа кој се ослободил од сухоите, постот е во смисла дека и оние пред овие што денес се на власт, како и предходните на Љубчо, на Македонија не донесоа нешто ново, а најмалку добро, за да биде јасно би требало да се позанимава антикорупциската комисија со банките на Кипар, Кајманите идр банана држави,... прочитав накој напис во денешните дневни листови во кој се прозиваат некои од македонските олигарси, а што се однесува до Бучковски, треба судот да биде тој кој би трбало да го суди, сигорно не парламентот, МВР, а најмалку портпаролите на ВМРО или СДСМ, или пак новинарите како напр. оној од Сител. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ДА, НО ИМА ЕДНА НЕПОТИСТИЧКА ВИСАТИНА КОЈА ВЕЛИ: СИЛА БОГА НЕ МОЛИ. АКО ГИ ПРАШАТЕ БРАНКОВИСТИТЕ И БУЧКОВИСТИТЕ ЗА ОВАА ТЕМА КОГА СЕ НА ВЛАСТ ПА И СЕГА НЕЗНАМ КАКО ЌЕ СИ ПОМИНЕТЕ. |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
БУЧКОВСКИ, ЗОШТО НЕ ДОЈДЕ ДА И ПОГЛЕДНЕШ НА ВИСТИНАТА ВО ОЧИ. ИЛИ ЗИСТИНАТА КАРПАЛАК ТИ СТВАРА НОЌНИ МОРИ. Е, УШТЕ КОЛКУ ЛИ СУРОВИ ВИСТИНИ ТЕ МАЧАТ, САМО ЕДЕН ГОСПОД ЗНАЕ И НОРМАЛНО ТИ САМИОТ????
|
|||
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kutriot, kasno sfati deka e ustvari maskota na pogolemite ribi.
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Веројатно дека тргнавме во други води, темата беше Бучко да оди во затвор за 3 милиончиња, но откога судот ќе го осуди.
И секако проблемот настано откога истиот реши сам да оди на разговор кај судијата и ја прескокна медиумската комедија на апсење на граница од страна на специјалните единици на МВР во присуство на камери. Зошто МВР не си ја гура работата како задниве денови, ловејки недозволено оружје а може и да прошири на наркотични средства по кафулињата кои ја имат честа да имат такви гости, МВР секако има информации каде се одвиваат таквите активности, и треба работа да ја врши секојдневно а не само кога нивната прва полицајка ќе се најде на одстрел на опозицијата, можеби во тој случај младите ќе почнат повеќе да спортуваат со вистински спортови. |
|||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Buckovski ako ukral pari pod itno da odgovara, so toj da ne e privilegiram, jaz neznam sudovite sto cekale dosega se treba da se apsi a ne da skoka ko majmuni okolku nego ce branat aramii tie od SDS
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па чекале на упатства за работа...оти досега такви работи никојпат и не работеле..освен бркање на криминалци за крадени сливници и по некоја векна леб...а Инструкторите им се сега на одмор некаде отидени..нели?
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
„а Инструкторите им се сега на одмор некаде отидени..нели?“
Е ова ми се допаѓа, многу интересен заклучок.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |