|
Смртта на вашиот домашен миленик |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veterinata kaj nas nema iskustvo so hrcaci zasto nikoj ne gi nosi na vet. Tesko se lecat od nastinki, imaat slab imunitet i brzo gi zafaka. Ako zabelezis infekcija na ocite ke zemes Citeral kapki za humana upotreba.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок фала за советот, ќе пазам следниот пат (ако има следен пат)
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam za sebe,zatoa sto nikogas ne sum imala domasno milenice
ama nema da zaboravam deka koga baba mi go izgubi papagalceto,toa bese den na zalost vo kuka......cel den placese i i den denes si zbori za nego......
|
|
kuliraj
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me potseka za mojata situacija doma...abe koga ke se naviknes na niv gi zasakuvas premnogu i tesko ti paga zagubata! |
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaj predeo Raja zove se Dugin Most.
Kada umre zivotinja, nekome posebno draga, odlazi na Dugin Most. Tamo su brda i doline da se svi nasi voljeni prijatelji mogu igrati i trcati zajedno. Tamo je obilje hrane, vode i sunca, toplo im je i prijatno. One zivotinje koje su bile stare i bolesne, ponovo su zdrave i zivahne. One koje su bile povredjene (i osakacene) su isceljene (i zdrave ponovo), tamo su bas onakve kakvih ih se secamo u nasim snovima o danima i vremenima koji su prosli. Srecne su i zadovoljne, ali ima jedna sitnica: Svakoj nedostaje neko njima poseban, neko ko je morao ostati iza. Zajedno se igraju, zajedno trce, ali dodje dan kada jedna od njih iznenada zastane i pogleda u daljinu. Nepomicne su njene sjajne oci. Nestrpljivo podrhtava njeno telo. Iznenada, u trku, napusta ostale, leti preko zelene trave, i njene noge nose je sve brze i brze. To si ti bio ugledan, i kada se ti i tvoj voljeni prijatelj konacno srecete ne mozete da se odvojite od radosti sto ste ponovo zajedno, i sto se nikada vise necete rastati. Kisa radosnih poljubaca na tvome licu, tvoje ruke ponovo miluju poznatu glavu, jos jednom gledas u odane oci prijatelja toliko vremena odsutnog iz tvog zivota, ali nikada iz tvoga srca....i prelazite Dugin Most zajedno. |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку е убавоооо
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојот прекрасен мачор Пацов беше брутално отуен. да даде господ да се отруе и тој што го отру.. не чував ништо после него...од жал и не ни сакам да чувам нешто веке
|
|
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TESKA SMRT
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes imavme mnogu tezok slucaj na rabota so edna haska. Iskreno po toa sto se slucuvase mislam deka jas ne sum bas za so zivotni. Pa mi se place koga gi gledam deka im nema spas........
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ми умре маченцето, си се исплакав. Ептен, не можев да прекинам. Душиче, мамата на тој што ми го отру.
|
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto vakvi glupavi prasanja postavuvate??
Ako si go zemal da go cuvas-znaci deka si go sakal. Kako moze da se odnesuvas vo takvi situacii koga istoto milenice ke umre????Normalno deka ke ti bide zal! |
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi otrovija 2 kucnja i 6 macki vo eden den...pa zamislete kako bese...
|
|
end off days 15...14...13....
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene kuceto mi go zgazilo kola a moite me lazea deka mi go ukrale. a mene kako mi bese em doznav deka sum ziveela vo laga em mi umrelo kuce
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |