|
Со кого живеете? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mama, tato, bratmi i ja
|
||
|
||
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HEHE SO SARPLANINCITE I MACKITE NE ZIVEAM |
||
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HEHE ONA NA MENE ME CUVA NAMESTO JAS NA NEE |
||
jmama
Нов член Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve ja sum zenska emancipirana koja sticaj okolnosti zivee so svekor i svekrva. A pred toa imav i dever koj fala bogu se ozeni i se otseli.
Mozam da vi kazam deka nikogas ne sum si zamisluvala da ziveam vo zaednica ali ponekogas rabotite na zalost ne se odvivaat taka kako sto si zamisluvame. Nema nisto poloso za dvajca mladi da ziveat so starci.
Imam i sin od 5godini.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so,...niv
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САМА
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
посакувам да живеев сама - но НЕЕЕ со тато, мама и бато не живеам сама и со мачка, брза, инаку и јас знам на што мислиш |
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кои се околностите - пари или сопругот сака да живеете во заедница? Ако е првото - Ок за привремено решение, ама за долгорочно сигурно има и друг начин. Ако е второто - би требало и твоето мислење да важи 50% |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено - со не баш здрави луѓе
еее, да може секој млад да си има работа која ке му обезбеди стан у кој ке живее сам или со девојка, а не со мајка подбуцнувач и татко шизо |
||
jmama
Нов член Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Miriam okolnostite se takvi da uplativme stan koj go cekame 5 godini i fala bogu sto ne zavrsivme kako FIKOM. Megjutoa eve veke 6 godina kako ziveam vo zaednica. Nie prvo si pocnavme pod kirija koga se zemavme, ama jas nabrzo ostanav bremena i koga se rodi deteto ( a se rodi predvreme so izvesni komplikacii) moravme da odime doma kaj nego.
Na mazmi uste pomalce mu se zivee doma. Ali zatoa vikam nekogas lugjeto se vo mat pozicija i racete im se vrzani.
Parite sto gi uplativme za toj jeban stan ne moze da gi vratime nazad i sega drememe dobri 5 godini i cekame toj stan da se dovrsi.
Inaku dvajcata solidno zarabotuvame megjuta ne sme vo sposobnost da zemame krediti bidejki normalnata ziveacka so dete ne dozvoluva bas ziveenje pod kirija. E sega nas tuka ni e i nadezda deka koga togas onoj famozen stan ke se zavrsi.
|
||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со сите домашни животни
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jmama во тој случај навистина ви посакувам да се заврши што е можно побрзо вашиот стан. Навистина понекогаш, како што е и вашиот случај, има објективни причини за човек да прави нешто што не му е баш по волја.
Јас ти прашав најмногу заради тоа што има многу луѓе што се жалат од заедничко живеење, ама во суштина им одговара. Ајде па пофали се наскоро |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum ziveel so razlicni luge i na razlicni mesta a sega zivem so soprugata i mozam da kazam deka e super.
|
||
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |