IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 42>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 23:26
долга , костенлива ,права скоро како пегланаBig%20smile

такава и ја нопсам може и да ја исфенирам ако идам некаде на забаваBig%20smile
Кон врв
shedow Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shedow Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 02:03
belicka
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 12:41
dolga crna uvek peglana
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 15:46
Samo sto se vrativ od frizer.
Kompleten remont!!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
~ThA DrEaM~ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Star Love

Регистриран: 14.Јули.2007
Поени: 79
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ~ThA DrEaM~ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2007 во 20:20
Плава(не природна), малку кадрава, должина: малку под рамениците.Smile
www.vicoteka.srkaj.com
Кон врв
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 00:58
crna i na zalost se ofarbav kafeava i  se zafrknav ne mi stoese loso ali mi zdosadi da se farbam celo vreme i mn krs mi se praese kosata dzabe i maski i sve mn mi bese suva i si se ofarbav pa crna kakva so mi e prirodna i sea ne eksperimentiram.
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
bibi_hippy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibi_hippy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 19:09
pRED NEKOLKU MESECI ME UDRI VO GLAVA POMISLATA DA SE NAPRAVAM PLAVUSHA. ZEDOV TOA FARBITE I SE SHLAKAV...NISHTO NE IZLEZE. SEGA SI JA SAKAM MOJATA KOSA AMA TESHKO DEKA KE BIDI ZA SKORO.
ZATOA NEMOJTE DA BRZATE, OTI MOZI DA SE ZEZNITE
'UTRE' postoi samo vo kalendarot na BUDALITE!
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 22:02
Бојата ми е кафеава, ама мора да потенцирам дека некаде до лани ми беше црвена. Големо е влијанието на панкот во мојот живот.
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 22:10
мојата коса е многу убава сега, ја фарбав со новата фарба на Palette, која е наменета за од темна коса да добиете светло кафена, сега косата ми доби уште повеќе сјај... и редовно си ја негувам со маски и квалитетни шампони...и ја фенирам (само тоа не чини) ама затоа ми е секогаш средена голема%20насмевка
Кон врв
mala> Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mala> Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 18:19
мојата коса е плава-природно,понекогаш сакам да ја шатирам,тоа е затоа што сакам промени а не би ја затемнувала ни под разно...
долга ми е до половина,со благ степен,ја пеглам секогаш,затоа што ми е малку таласестасреќа
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 20:08
Cista,najvazno mi e da e cista

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 00:53
od pred odmorite furam nov fazon, se sisam na berber, decava vikaat sisanje na ,,dvojka ili ,,trojka,,
nemam pojma...ama isklucitelno kratka.... pola santim...
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 08:57

sepak treba da se vodi smetka kakvi samponi koristime ...

Sepak zenite treba da vodat smetka i za bojata za kosa ...

- koja firma go proizveduva ...
- deklaracija ...
- sostav ...

posebno da se vodi smetka za sostavot ...
na ovaa tema ke stavam edno materijalce sto go imam ...
koj sostojci se stetni po kosata ...

vo sekoj slucaj najdobro da se kupuva
od afirmirani firmi ...
a ne od firmi so somnitelna sodrzina ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 14:14
Smegja sum po priroda, ja farbav kafeava, no veke pola godina kako ne se farbam, razmisluvam sto da pravam.Inace gi koristev farbite na REVLON poslednite nekolku pati i super se samo steta sto ne se prodavaat po marketite.
Ako nekoj nemoze da se odluci bi izdvoila nekoi farbi koi ja sum gi koristela: PALETE  najmnogu mi se svigase koga se farbav crvena, GARNIERE koga se farbav plava, isto se dobri farbite i na DIKSON, KEUNE...
Inace  so dolga prava kosa sum, ponekogas ja vitkam  onaka malku isprekrsena kako prirodno kolku da ima pogolem volumen среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.