IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2007 во 13:03
за утехата во тешките моменти, и за силата да продолжиш, и за подадената рака Star
Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2007 во 13:08

ГОСПОДИ, ТЕ ФАЛАМ И ТЕ СЛАВАМ ЗАТОА ШТО СУМ ЖИВ И ЗДРАВ ДО ОВОЈ МОМЕНТ И ШТО СИ МЕ ОБДАРИЛ СО ТАЛАНТИ КОИ ЌЕ БИДАТ ОДЕЛОТВОРЕНИ КОГА ЌЕ ТИ БИДЕ ТЕБЕ ПО ВОЛЈА !

Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело
Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!!
Кон врв
rome Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2007
Поени: 492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2007 во 13:12
Hristose moj Bog fala ti za mojata verba vo Tebe i shto me oddbra mene edna greshna za da bidam so tebe i sega i za sekogash.Fala ti Hristose shto umre na Krstot za site ama i za mene i so toa me otkupi od gjavolot za da ne goram za syalno vo pekolot,i sve prifakam shto Ti napravi i Ti blagodaram .
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
Кон врв
Vlade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Јуни.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2007 во 13:40
Fala Ti Boze za se!
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 01:28
Му благодарам на Бог, што ни даде победа преку Нашиот Господ Исус Христос...
Кон врв
postariot brat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2007
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај postariot brat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 02:24
Fala mu na Boga za toa sto sum ziv i zdrav i da vidam deka ima tolku mnogu mladi vernici koi se svesni deka vsusnost se mu dolzime na Boga
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
Кон врв
ZakHay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2007
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZakHay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 02:28
Gospode tatko nebesen i sapsitelu nas nasusen,Sine Bozji fala ti za se ubavo pa i loso sto mi se slucilo i se uste  slucuva vo ovjo zivot zemen....Gresnik sum i se kajam za se sto pravev i pravam no ti si so mne i ne me napustas i sekogas go ovetluvas mojot pat....Gospode
Ameno Domine!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 02:47
nemam za shto,...da imav,ajde,.....ne sum neblagodaren!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 10:22
Господи неизмерно благодарам што одговорот беше НЕ, благодарам што си мој Јахве Рафа, и слушни ги сите кои надежта ја полагаат во Тебе.
Кон врв
Marina_21 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2007
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marina_21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 20:02
Mu blagodaram na Bog za prekrasnata zemja koja ja stvoril a nie ne znameme da ja upravuvame kako sto Toj ni naredi.
Ti blagodaram Boze za sekoj blagoslov koj ni go davas iako ne zasluzuvame nisto. Najmnogu od se ti blagodaram Boze za tvojata ogromna i nesfatliva ljubov zaradi koja dozvoli da bide raspnat tvojot edinoroden sin Isus Hristos i sto go postavi Nego kako edinstven posrednik megu nas i tebe.
Ti blagodaram Boze sto mi se objavi i sto mi ja spasi dusata.
Ti blagodarama sto se grizis za moite tekovni sekojdnevni potrebi. I na kraj ti blagodaram za se ostanato za sto znam i ona za sto ne znam deka e za moe dobro.
AMIN
Се што се случува, Бог ќе го насочи така што да испадне на добро за оние што го сакаат Бог.
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 23:16
ти благодарам Боже за секој нов ден, за пријателите, за силата која ми ја даваш а истовремено и утехата во тешките моменти. Слушни ги молитвите на сите кои искрено го повикуваат Твоето Име и смилувај се над нив. Дај ни силна вера и заштита од искушенија и од зло на мене и на моите браќа и сестри кои наскоро ќе го дадеме нашиот завет пред Тебе.
Те молам во Името на Синот Исус Христос АМИН
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 00:00
Ti blagodaram Boze za seta ljubov okolu mene, za seto zdravje na mene i moite najbliski, a najmnogu Boze blagodaram sto sekogas mi go pokazuvas patot koj nekogas ne go gledam.
Amin
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 00:26
znam deka rekov ,deka nemam,...ama eve sum imal
,..znachi:

mnogu sum mu blagodaren shto ne mi go "popil"pametot,...mnogu задоволствозадоволство

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2007 во 04:01
TI BLAGODARAM GOSPODI, ZATOA STO SEKOGAS SI MILOZLIV I SE GRIZIS ZA MENE. TI BLAGODARAM GOSPODI, STO IAKO PONEKOGAS SE GUBAM MI PROSTUVAS I ME VRAKAS NA PRAVIOT PAT, TI BLAGODARAM GOSPODI ZA SETA LJUBOV STO MI JA DARUVAS, TI BLAGODARAM GOSPODI STO MI POMOGNA DA TE SPOZNAAM! AMEN!

"JESUS CHANGED MY SUNSET INTO SUNRISE"!!!

Изменето од moira - 30.Јули.2007 во 04:24
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.