IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Предвидувања
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Предвидувања

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 10:30
Ja ne se odmivam edno nedela dena i i davam na edna da mi gleda na urdata sto se sobrala
Кон врв
ekica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2007 во 09:58
mnogu sakam nekoj da mi gleda na kafe na karti na sveee!!!ama ne veruam ja u toa mada mozem da kazem nese ne so se ispolnilo od toa so mi go rekle!!!!!
ece
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 02:15
Zbunet...Angry daj go vamu macorot!!!
Ima povazni raboti ovde da se napravat pred..-banjanje!!!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 23:44
E pa ne moze : - DAJ, DAJ, DAJ ! I da go grabnes kako siledzija oti ke go isplasis i ke se napika u nekoja dupka i ne ke mozeme da go najdeme
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 21:47
леле збунет, па ти си полн со љубов

човече, животот ти е во оасност, осеќам ке те грабне некоја и тебе и мачолот Big%20smile

мамо ма, слушај го шо ми вика, да сум го погалила, ,,, мамо дај јаже LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 21:38
Ne moze, ima prvo da se potrudis, ke go pogalis, ke si poigras so nego, ke mu zboris kako majka na bebe, ke go ceslas, banjas i poooosle ke razmislam dali da ti go dadam da go pricuvas

Изменето од zbunet - 28.Јули.2007 во 21:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 21:32
мамичкооооо LOLLOLLOL

секаваш ли се з амачорот кога муабетевме вчера?  епа мамо , мачорот е кај збунет , ама не го дава , му го побарав, не сака да  ми го даде LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 01:14
хнахахахахахахаххах LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

готово, јас се измочав, не знам веке како ке издржам , жива вода сум мокра LOLLOLLOLLOLLOLLOL

аххх бе мила мамо, колку би сакала лично да те запознаам TongueTongueTongue

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 01:08
I tebe li ti treba ...macorot??

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 00:58
shto?,..i tuka li se ebavavte?,...a,be ja treba tebe I na oko da mi te imam,...pokraj drugoto,..AngryLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 00:50
не бе мамо, јас се надевам нема да ни ги избришат постовите,  па од дамна не е била релаксирачка атмосферата на форумот

еве оваа вечер, сите сме расположени, си пишуваме по темите , ма какво бришење,  баш ми е смешно за читање Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Стварно ке го викнам мачорот ако ни ги избришат постовите LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 00:48
I jas isto...ama  utre koga ke se fatite za rabota.....

Изменето од mamma - 28.Јули.2007 во 00:48

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 00:40
хахахаххахаха 

леле мамо како те бива за математика, рака ти пружам LOLLOLLOLLOLLOL

значи после 2 дена идам да го земам , па ке го пратам тука у близина , 3 дена да расчисти ситуација LOLLOLLOLLOL

мамо ма, веруваш ли дека многу се смеам вечерва, некако релаксирачка состојба има на форумот , па си се смеам ко пијана LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2007 во 00:33
Paa..ako e takov kako sto vikaat amerite vo Providens,a kaj mene
vo zgrada rekov koj profil egzistira.....brzo ke bide gotov,mislam Oskar neli
Mmmmfffffpppp...cetiri sprata po dva stana.....po   tri clena...podeleno so ........
jas mislam za dva dena i go gobivas

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.