![]() |
|
Секс занимливости |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 49> |
Автор | |
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kade gi ima kaj nas ovie dzvakalici
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Во Босна се врши истрага по гуми за џвакање од кои растат градите!
Агенцијата за безбедност на храната при БИХ, пратила допис до сите
свои...
... надлежни инспекции да проверат дали на домашниот пазар се продава овој производ од кои растат градите, a коj е од кинеско потекло. Агенцијата наложила, доколку се пронајдат овие мастики од фирмата "Big Boobs" да се повлечат од пазарот, бидејќи ја содржат кинеската билка ,,puereria mirisica,, која инаку се користи во козметиката за зголемување и зацврстување на градите. Според информациите кои што ги имаат босанските власти, овој производ го има на пазарот во Хрватска. |
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
ako te boli mnogu glava da ne ti se gleda od pred oci seksot ne pomaga, no ako taka malku te naboluva od dosata toa e golema rekreacija i mozam da kazam deka pomaga
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ne jas zboram sto imam citano e sea sekogas ima i frgidni a i hrny pa coek e ubavo da si zname i da procita otkolku da zivee so pomisla deka gresi ili mora da e taka kako sto e ....
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zarem do tolku ne bil dobar,..auuu
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
nekogas i od mn napinjanje za da svrsis moze da ima glavobolka....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
tipov go bolese glavata sto se neprobal od lekovite
eden doktor mu vika abe se e go sugestija - zastani pred ogledaloto i gledaj se i vikaj NE ME BOLE GLAVA NE ME OLEGLAVA NE ME BOLE GLAVA i taka napravil sekoja vecer v kupatilo i pred ogledalo koto kretence NE ME BOLE GLAVATA NE ME BOLE GLAVATA NE ME BOLE GLAVATA i taka se bilo vred no zenamu primeti deka sekoja vecer mu se prisakuje i keca nez apstinencija ednas ide zenata pred kupatilo i niz klucalkata go posmatra mazot si a toj pred ogledalo zastanal i povtoruva koto kretence NE MI E ZENA NE MI E ZENA NE MI E ZENA NE MI E.............. Изменето од anakin - 31.Јули.2007 во 22:54 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da ne si mi brat kje ti kazav GO TUPISH PO NEKOGAS
no zaradi dobrososedski odnosi nema da kazam GO TUPISH PO NEKOGAS i samo kje kazam da be da koga citam si vo pravo temite ti se za siiiiiiiirok krug na zainteresiranite stranki koj be ne bi poglednal deka perdasenjeto e zdravo toa ti e ko izgovor na meraklijkite a be ne bilo so sum radodajka nego znas procitaj od brza deka e poradi zbravstveni pricini t |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
na ovoj nacin ne mora da trosite pari za aspirin
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
miki-li ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
се слагам со брза, точно е тоа дека поминува главоболка и се намалува стресот од секојдневниот живот еден мој пријател вели ако жената ја боли главата кога и бараш секс, тогаш удри и една клоца, така ќе ја боли газот а не главата |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,da si napravime nie experiment?,...shto sme nie podole od amerikancite,...dodushe,..valjda i ne mozeme da bideme podole,.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
cafetin, analgin, persen...nekoe diazepamce....dobro ama site vidovi apcinja te teraat na spienje..taka da...moze lokalna anestezija..
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |