|
Што купивте последно од козметика |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 38> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paleta na sminki od PUPA "Colours of Earth"
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Piling za telo od AVON i
puter od mango od Grcija |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moram,ama stvarno moram da ti cestitam na vistinskiot izbor. 5-6 god ja upotrebuvam kompletnata kolekcija i ubedena sum deka nema podobra |
||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ja koristam clinique,super kolekcija ,zadovolna sum,si zedov krem noken mi falese!
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kade moze da se kupi nesto od CLINIQUE vo sk?
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"UNIQUE"-parfimerija |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala |
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala, Mamma. I jas sum mnogu zadovolna da si kazam pravo. So ogled na toa sto vo posledno vreme sum pod stres i vremeto e toplo i vlazno, kozata mi e vo dobra sostojba. Imam slusano mnogu ubavi raboti i za nivniot anticeluliten gel, ama poslednite nekolku meseci nemam ni vreme ni energija za takvi proceduri da si pravam, pa si nemam kupeno. Gledam zboruvate za Clinique - mnogu lugje gi falat ama mene ne mi bea nisto posebno. Imav kolekcija kupeno, ama ne se so nisto podobri od Garnier ili L'Oreal, na primer - a se dosta poskapi. I jas gi vidov vo Unique koga si bev vo Skopje, ama mnoooogu skapi be - tuka se dosta poeftini, bas se zacudiv. Изменето од Miriam - 28.Јули.2007 во 00:33 |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nie sme si nauceni da si plakame se poskapo.
Taka e koga nemas izbor. A od Vichy.... antirid kremata e super-najdobra od se! I za anticelulitniot gel(jas za sreka nemam potreba od nego)mojata kerka se uveri deka e od site drugi takvi najefikasen. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sapun za ,...perenje!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам што е работата со целулитот и помладите генерации - мајка ми исто така нема воопшто... начин на живот, храна, којзнае... А 90% од другарките што сум ги имала - од најслаби до најдебели, имаат. |
||
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Los nacin na ishrana,ne se dvizite,ne piete VODA tuku gazirani sokovi.....
Ne e toa do debelinata. |
||
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах да беше само до водата - не знам човек што пие повеќе од мене, постојано сум со шишенце во рака и постојано сум жедна А за движењето навистина имаш право...
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што - сјај за усни со некакви си силикони и има навистина добар ефект на усните , и уште еден сјај за усни од Авон, новиот део на Нивеа, лак за нокти, црно моливче, и руменило за образи
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |