IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 51>
Автор
Порака
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 11:25
Ako e taka i jas bev branitel se branev sebe i moja familija posto za drugi ic ne mi cue
www.hjspain.com
Кон врв
cigare-migare taktika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 245
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 12:10
abre sho odbranavte ; brana da ve odnesit.... i od kogo odbranavre... bradi na meojte da vi izlezet....
Кон врв
bugar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бугараш

Регистриран: 28.Ноември.2006
Локација: Australia
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bugar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 12:50
Демек...демекк...
А не кажуваш дека тебе брадата веќе ти никна на мевот?
ТиLOL мислиш за џабе се викате власи?

Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува!
По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 12:55
aj sega profesore emigrantski kazi mi zs se vikame vlasi....pa jas ke ti kazam i zs se vikate sami makedonci a drugive ve viket Volvari...
Кон врв
bugar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бугараш

Регистриран: 28.Ноември.2006
Локација: Australia
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bugar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 12:59
Не не викате волвари ами ВРГАРИ..нели? Ај кажи ми зошто?

А власи ве викаат зашто сте обраснати со коса (ВЛАСИ), на славјански..така за коса се вика денес и во Украина и во Чешка, Словечка и Полска..
Во Словенија се вика ЛАСИ (`в` то се јаде.. ете затоа.
Инаку власи ве викаат славјаните, вие се нарекувате аромани..

Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува!
По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2007 во 13:07
LOLLOLLOL  kolku si ogranichen LOLLOLLOL
ama mi se svigjat izmishljotinava  znachit ni sme mustaklii a??? Petar Chardaklijo???LOL
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 12:43
Абе стоко, види..има една поучна прикаска..
А таа вели....
Зошто цинцар на старост носи брада и мустаќи?
Оти многу си ги сака бабите, па сака на нив да личи!

Абе разбери дека сте генетски заостанати мајмуни, тоест мајмунолики неандерталци..Сфати го тоа како факт. И вие и грците, ама вие повеќе.
На турски, тоа се вика...МАЈМУН СУРАТЛИЈА!

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 12:53
AAAA aferim ashkolsun....
Abe erbap ks... Chok guzel akalari be kaur...
Abe sikim anan im , sikim be Kalpazan... Sikim kach makedon anamim sikim...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 13:16
 НЕ ГО УРИВАЈТЕ ДОСТОИНСТВОТО НА БРАНИТЕЛИТЕ, НА ЖИВИТЕ, ПОГИНАТИТЕ И РАНЕТИТЕ. ТИЕ СЕ ИЗМАНИПУЛИРАНИ, А ВИЕ ОТВОРИТЕ ТЕМА: ,,КОЈ СЕ ПОИГРА СО СУДБИНАТА НА ПРИПАДНИЦИТЕ НА ОРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА Р. МАКЕДОНИЈА, КОИ ВО 2001 ЈА БРАНЕА ОД НАРАЧАНИТЕ ТЕРОРИСТИ??,,
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 13:17
,,КОЈ СЕ ПОИГРА СО СУДБИНАТА НА ПРИПАДНИЦИТЕ НА ОРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА Р. МАКЕДОНИЈА, КОИ ВО 2001 ЈА БРАНЕА ОД НАРАЧАНИТЕ ТЕРОРИСТИ??,,
e vaka trebashe da se vikat temataDeadDeadDead

Orlov Pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 13:26
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

,,КОЈ СЕ ПОИГРА СО СУДБИНАТА НА ПРИПАДНИЦИТЕ НА ОРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА Р. МАКЕДОНИЈА, КОИ ВО 2001 ЈА БРАНЕА ОД НАРАЧАНИТЕ ТЕРОРИСТИ??,,
e vaka trebashe da se vikat temataDeadDeadDead

Orlov Pozdrav

Thumbs%20Up ВО РЕД, АЈДЕ ТОГАШ ПРОДОЛЖИ НО СО ФАКТИ Thumbs%20Down, СО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ СТАВЕНО ВО СЕКОЈ ФАКТ. ДАЈ КРИТИЧКИ И ВИСТИНИТО ДА ЈА АНАЛИЗИРАМЕ ВОЈНАТА.
Thumbs%20Up
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 13:29
zarem ima svrha???Confused
Me mrzit , a i sum dosta kategorichen....taka da batali....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 13:56
 ЦРНОРИЗЕЦ ХРАБАР, СМЕШНО. ПОВЕЌЕ БИ МУ ДОЛИКУВАЛО ЦРНОРИЗЕЦ КУКАВИЦАТА. ЖАЛНО НО ВИСТИНИТО. МАКЕДОНИЈА ОД ФИЛИП ПА НАВАМУ СЕКОГАШ СТРАДАЛА ОД ПРЕДАВНИЦИТЕ. ЦРНОРИЗЕЦ, СЕ СОГЛАСУВАШ НЕЛИ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:00
jas sum predavnik ili kukavica.... zatoa li sum bil 1oo pati baniran... me mrzit da razglobam...
iako mislam deka se ti e jasno samo sakash da me isprovocirash za ban..
well that aint gonna work out
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.