IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Охрид треба да се свести
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Охрид треба да се свести

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 26>
Автор
Порака
cigare-migare taktika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 245
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 13:48
i ne mi ja chepkaj sogragjankata... mnogu e lichna....Big%20smile
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:01
hahahah,...a,be,...naume,...kako da ne ja chepne chovek,...shtom e tolku lichna,..LOLLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:03
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

hahah,....a,shto pravevte pred deset godini?!,...LOLLOL

e da te e*am v ushi sega... sho praevme... pred 10 god. jas odev osnovno.... sho znam jas sho praele... cela drzava ebena samo lezeshe i tracheshe... komunizam znajsh kako e....
   hahaha,...ajde,...nema vrska komunizmot,...mikakva,...do narodot e,...mislam celiot ,..vo ebenava drzava,..LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:06

ne be shef.... nemat vrska... ama ne praet ko jebiga za sve nie da sme krivi.... imame golem udel ama samo pred 10-tina godini pochnavme...
se podobruvame i vlechime napredEmbarrassed
I od nashive (od makedonija idat najgolemava kritika be ) to me nerviratDeadDeadDeadUnapreduvame kolku mojme i nemojme (vervi me ne si svesen se kakvi salta i napori prajme) ama starava generacija nemat shansi da ja smenish, a taa e nositel na neprofesionalizmotDeadDeadDead

Шо не ги удајте тоа старите во езероно . Нека се прихранат пастрмкине LOL

Ееех охриѓани,... стара македонска лешперска аристократија. Да парафразирам една охридска баба: не дека они се прават којзнае колку културни, ама оние од истокон ептен се сељачишта LOL
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:07
abe druze , vo sushtina da ... ama ovde kaj nas se trudime se poveke , vlozuvame, posetuvaat obrazovni seminari i jazichni predavanja i klasovi so cel da postignime vrvna usluga , to ke sakat tro vreme....
Bitno e kolektivno zabelezuvam elan, entuzijazam i zelba za napredok.... vidliva e nadezta na licata na nash*te gragjani... to me prajt sreken....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:10
Originally posted by sensei sensei напиша:

ne be shef.... nemat vrska... ama ne praet ko jebiga za sve nie da sme krivi.... imame golem udel ama samo pred 10-tina godini pochnavme...
se podobruvame i vlechime napredEmbarrassed
I od nashive (od makedonija idat najgolemava kritika be ) to me nerviratDeadDeadDeadUnapreduvame kolku mojme i nemojme (vervi me ne si svesen se kakvi salta i napori prajme) ama starava generacija nemat shansi da ja smenish, a taa e nositel na neprofesionalizmotDeadDeadDead

Шо не ги удајте тоа старите во езероно . Нека се прихранат пастрмкине LOL

Ееех охриѓани,... стара македонска лешперска аристократија. Да парафразирам една охридска баба: не дека они се прават којзнае колку културни, ама оние од истокон ептен се сељачишта LOL

eve go sega mudrecot od istokot .... ili od mariovo...whatever....
Ubo si ocenil deka sme vi aristokratija, a deka sme leshperska to e verojatno poradi obichnite lugje nad koi im si aristokrat...A ti te osekam deka si od istokon... zato si ostanal takov Hebronec.... div , nedokazan, dushevno i matrijalno vo bula... pa sega kako "Diviot Angel" ljubomorish i jajsh kaladont....
Pozdrav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:13
"Democracy is two wolves and a sheep voting on what to have for dinner. In a republic the sheep has a gun."

- i ko me vlechish za stap , ke ti kazam deka avatarov nemat vrska... Demokratija po dijalektika podrazbirat republikansko ureduvanje... to e nejzin preduslov...Se drugo e avtokratija, bilo monarhija ili komunistichki ednopartiski sistem....
Zato izbrishi go za da ne se sramish...... i se izdavash deka si od istokon ,

Dosta si bos... pa ako sakash ke ti kazam nekoj raboti samo ke morash da fakash pribeleshki  LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:19
Da, jas i ostanatite milion i kusur makedonci, minus nesto Ohrigjanicista LOL
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:29
ova ti beshe replikata???

ahammm... ok... ochekvev nesho pojke da prashah ili kazish ama imat edno zlatno pravilo...Post=IQ level

low post =low IQ level... me mrzit ravenstvovo da go razglobuvam zs samo "Low" ke dobivash kaj nepoznative "post" i "IQ"  -- zato piknija opashkata v gas i soskevela LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:31
Originally posted by sensei sensei напиша:

Da, jas i ostanatite milion i kusur makedonci, minus nesto Ohrigjanicista LOL

neshto???? minus???  nie sme srcevinata na zemjava... intelektualno, stopanski i promotivno....bez nas ke ste samo eden kup palanki na patot od Germanija do Turcija.....LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:34

zato piknija opashkata v gas i soskevela LOLLOLLOL

Spored postov sigurno moze da se kaze deka si poumen od Forest Gump. Tuka nekade ste so George W. Bush.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 14:38
ej je ej
Hip Hip Hoooray.....
The RedNex spoke up and entered the history.....
But how did you evaluet my IQ level dr.Doolittle???
Is it genes from your ancistors from the East or you have taken some classes???

I'm looking forward for your wise answerBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 16:32
Sakas da ti odgovoram na kineski ili na ohridski?
Кон врв
Ivaaaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јули.2007
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ivaaaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2007 во 18:41
ti nemas pojma so da mu odgovoris...na prasanje e najlesno da odgovoris so prasanje....odgovori na bilo koj jazik ke te razberime ne se sekiraj
It is in our nature to try to destroy what we know we can not help create
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.