|
Колку поголемо внимание, толку помалку љу |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te saka nema da mu smeta, ke ti vozvraka.A ako ne te saka ke mu bides dosadna,a toa ke go manifestira kako 'gusenje',nepotrebni raboti it.n.
|
|
Just love
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vnimanie da, ljubomora ne
taa ljubomora gusi, a site sakame vnimanie, neli?
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
внимание...па неќам од многу ‘внимание‘ да се претвориме во сијамски близнаци...братучед ми и девојка му се ама баш 24/7 нон стоп заедно, гарант заедно идат и у вц , малку патолошки ни изгледа таа врска на сите.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Niedna rabota koga ke ja preteras ne e ubava . Naj dobro e da najdes balans . Sustinata na ovaa tema e naj dobro objasneta vo knigata : EMOCIONALNA INTELEGENCIJA : Prezasitenosta vlijae na metabolizmot i krvniot pritisok |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakav da zapocnam ista tema ama ja najdov
i jas se prasuvam istoto??????????????????
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ljubovta kako i na se drugo i e potrebna hrana. Da ne se zalazuvame, sekoj ima potreba da cue ubavi zborovi, da mu dadete do znaenje deka e sakan, deka ima nekoj sto go stava na piedestal. Vo ljubovta e dovolno samo da go sledite svojot instinkt i da gi pravite onie raboti sto i samite bi sakale drug da gi pravi za vas. Da se bide pozitiven vo ljubovta e najvazno, a kavgite e najdobro da se zamenat so ubavi zborovi, barem taka bi trebalo da funkcionira vo najdobar slucaj. Ako nekomu udarite "samar" golema e verojatnosta da vi vrati, a ako nekomu mu podarite ubav zbor tesko deka na toa ke vozvrati so "samar".
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da e vistina.
Ludjeto se mnogu suetni sustestva |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Да се избегнува сервилност. 2. Еден ден ако не се видите не значи дека не се сакате. 3. Некогаш човек треба да остане насамо за да си ги среди мислите и чувствата. За домашна работа: Да ја гледаш драмата "Умри машки" кога ќе ја даваат на телевизија (мислам дека веќе не ја даваат во Драмски). Таа е добар пример. |
|
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas mislam taka, ako premnogu mu obrnes vnimanie ke mu porasne EGOto do nebo nema da moze da se simne posle
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEKA NEKOJ KE INVESTIRA VO NAFTA
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej julija sto bese umri maski pretstavata ne mozam se setam
inace ... vistina e , ne cini toa
|
|
www.hjspain.com
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум се нашла во потполно иста ваква ситуација и морам да кажам дека е вистина...цело време навалував му звонев пораки јавувања мсн и овој се оддалечи но потоа откако 3 дена му немав прозборено одма почна по мене повторно да трча и сега ни е топ..не претерувајте во додворувањето не е здраво
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto e preterano ne cini, pa i preterano osipuvanje so vnimanie, ne cini. jas ic nejkam nekoj premnogu da mi posvetuva vnimanie, poveke bi trcala po nekoj koj se pravi nedostapen odkolku nekoj koj trca po mene.
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |