|
Со кого живеете? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Јули.2007 во 00:27 |
Родители, брачен партнер, баби, дедовци, свекор, свекрва? И што мислите, подобро е помалку или повеќе луѓе на едно место?
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto manje-to bolje.
Jas,tato,kerka i sin...i macorot go zaboraviv |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas, soprugot i sinceto
normalno pomalku lugje na edno mesto e podobro.a babite i dedovcite sto ponastrana toa podobro.vnucite mozat da gi gledaat za vreme na vikendite,a ne se dolzni da se negovatelki.ne sakam nikakvo optovaruvanje okolu grizata na mojot sin da imaat tokmu tie bez razlika sto moite roditeli se daleku od mene isto i roditelite na soprugot.mozebi zatoa i mi se tolku mnogu mili, sto se podaleku od mene (sala nastrana, no mi nedostasuvaat )
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se vrativ kaj mojte po dolgo vreme setanje i sega imam i kucka i macka
|
|
Saricka
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AUUUU MISLAM DEKA NEMA VO EDNO SEMEJSTVO TOLKU LUGE KAKO KAJ MENE
|
|
Alisa 31
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се разбира најтесен круг на семејството, во Македонија приликите за вакво живеење се малку потешки со оглед на екон. состојба на многу парови, макед. семејства пардон фамилии се сви на окупу, од типот заједно смо јачи, старите + младите +децата, ако сопругот има сестра или брат, па и тој да е женет со деца, тоа е тоа happy family.
Јас живеам со маж ми и со дечките (одат во градинка) и на сите млади им посакувам да имаат свое гнездо, бидејки само на тој начин мислам може да остане цврста врската помеѓу сопружниците.
|
|
Alisa
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas,angelot moj(soprugot)i si cekame za dve nedeli edno malo angelce.
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka e cestitoi zdravo
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Живеам со мажот и детето.
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја живеам со цимерот и цимерката ...и двајцата немци
|
|
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ziveam so brat mi
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i mama i tato sestra mi me napusti na studii
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас да си одговорам на темата . Имам живеено со родители, сестра, цимерки, сама, а сега со маж ми. Понекогаш е весело кога се повеќе луѓе на куп ама животот во двојка (понатаму и со повеќе членови сигурно ) досега најмногу ми се допаѓа. Мислам дека дејствува многу сплотувачки едно младо семејство да започне на чисто, без родители и роднини наоколу - да се навикне на одговорност, на поделба на домашните обврски, на почитување еден спрема друг итн. А и чистиш кога сакаш, си одиш по дома облечен како сакаш, си ги редиш предметите по дома како што ти е удобно, супер...
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |