|
Посвојување |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak postoi opredeleno vreme ili godisna vozrast na koja bi mozele bezbolno da mu go soopstite toa...sovetuvajte se so strucni lica... |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но најважно е да дознае од родителот дека е посвоено а не од улицата така ке се намали мноста да се створи одбојност конродителот
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гледав една емисија мислам Бисери беше, и таму имало случаи кога семејства земале деца од дома само заради финансискиот надомест од државата а уз пат ги малтретирале децата
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можда...
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те упатувам на министерство за труд и социјална политика/посвојување Основната страна е http://www.uslugi.gov.mk/ Поздрав Изменето од Julija - 08.Мај.2007 во 13:14 |
|
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka bi posvoil.
|
|
Make love and respect your profession
|
|
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BI POFOJALA DETE I OT GUPKICKA DA E AKO MI GO OSTAVAT PRET VRATAT ILI MI GO NUDAT BI GO IZGLEDALA DO SREDNO I NE GO PUSTUVAM NA FAKLUTET I TVA MO NOGO I KE MU NAM RABOTA
FSUSNOST MALENKITE GUPSKI BEBENCA SE BAS SLATKI AMA FANTAZII U TAKOF SLUCAJ DA SE NAJAM TAKA KE POSTAPAM. A BI POSFOJALA DETE I KE GO NAUCAM DA IMA KARAKTER KAK MENE TAKA DA NE BI POMISLILE OTI E POSFOENO |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo ,monika,ubavo,...samo decata obichno zboruvaat kako,...majkata,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onie sto imaat problem so nemoznosta da imaat svoe dete
se nadevaat do psolednoto deka ete ke imaat svoe
zaboravaat na godinite koi pominuvaat...
znam deka verbata e golema deka se nadevaat na svoe
a ova moznost za posvojuvanje na detence
ja ostavaat kako posledna
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
MoNiKa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA WE CELI SE NA MENE BRZA
|
|
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koга не би можела да имам дете би посвоила. Се разбира, секогаш ќе ми биде еден вид на товар, неговото потекло, ама кај децата голема улога(многу голема) игра околината во која што се одгледувани...
Како и да е, секогаш, генетскиот печат си го прави своето.... Искрено кога би можела да имам свои деца, не би посвоила друго дете... Исклучок би направила ако тоа е детето на некои мои пријатели, па не дај Боже им се случи нешто и нема кој да го чува детето... и тогаш исто би го земала и би го чувала како да е мое. |
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
MoNiKa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I DA IMAM DETE PAK BI GO ZEMALA A ZE GENITE STO SE E DO VOSPITUVAJETO OT PRVA RAKA KAK KE SAI POSTELES TAKA KE SI LEGNES .
|
|
bibi_hippy
Нов член Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, se razbira. Bi sakala da imam edno moe... a edno posvoeno, zashto ako razmisluvame realno... Ima tolku deca vo svetov koi sakaat roditeli, a gi nemaat. Ama sea rano e za toa...
|
|
'UTRE' postoi samo vo kalendarot na BUDALITE!
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas bi zemal dete ako ne mozime da imame ama kaj nas proglemot e sto ke recat drugite dale ke go prifatat i zato mnogu retko koj zemva deca da ne se sramat od sredinata jas znam primer od edni prijateli i sakat da zemat dete am uste nekako se dvoumat od pricina sto ke recat drugite
|
|
mbm
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |