IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Nikon D40/40x (testovi-mislenja-sporedbi)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Nikon D40/40x (testovi-mislenja-sporedbi)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
Автор
Порака
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 21:48
RUCKAJ GI, RUCKAJ GI...
ILI OSTAVI NEKOJA I DONESI JA UTRE VO MALA STANICAClapClapClapClapClapClap

BTW, ZORAN I ZATKO KOGA PLANIRATE DA SE NACRTATE VO SK?
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 22:36
Zatko i ti doagjash letovo vo Makedonija
Кон врв
zatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Australia
Поени: 388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 01:01
Ovaa godina tesko,ama nikogas ne se znae so meneWink

http://www.blissvp.com
www.blissvp.com
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 09:05
Мире, еве јас сум еден од црвените ...

Не за друго, но некој мора да го врати ударот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 09:54
abe bobi vrakanjeto i ne e nekoj problem, pogolem problem bi bil da se najde junak da go primi udarot
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Born to be alive...

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 10:48
Decki , nemav namera da otvoram "borba" Embarrassed sakav samo da si odberam aparat so vas pomos i vi blagodaram na vnimanieto i cestitkite . Izgleda vecntot rivalstvo visi vo vozduh i samo ceka povod . Big%20smile Se uste sum neutralna iako cega veke imam Nikon . Zavzemam strana ??? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 10:57
NEEEEEEEEEEEEEEE, TUKU SAMO IMAS GRESKA VO CEKORI. :)))))))
A DA KUPESE CANON KE BESE ON THE RIGHT SIDE :)))))))LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
NEMA VRSKA, NIE SAMO SI SE CEPKAME VAKA POVREMENOWink

Изменето од jane971 - 04.Јули.2007 во 11:06
Born to be alive...

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 14:08
Nina ne e vazhno sto ke kupish, vazhno e da go uzhivash.

Kako sto ti kazha Jane, nie samo povremeno si go pravime zhivotot pointeresen so chepkanja... kako mali deca.

Jas imam poln respekt prema Canon i ako nemav Nikon ke bev presreken i so nego. Ubeden sum deka i ostanatite chlenovi go delat istiot sentiment.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 14:16
taka e zoki, samo sto jas imav nov nikon koga odbrav star canonLOLLOLLOLLOLLOL
e za ova kazuvavme, sega ke pocne krugot koj e podobar. gledaj i citaj
Tongue
Tongue
Born to be alive...

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 14:20
Ke fakas seir ? Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 14:28
ne , tuku aktivno ke se vklucamLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
ne me ucea da bidam seirdzija. mi rekoa ako sakas seir sam da si go prais, ne da fakas tugBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
zatoa taka ponekogas si barame rcka za seiriWinkWinkWinkWinkWinkWink
ama nikoj na nikogo ne mu se lutiAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry barem ne vakaOuchOuchOuchOuchOuchOuchOuch
ete ako imas sreka nekoj da mi objasnuva deka najgolemata greska na nikon e toa sto ne pisuva canon na nego ili obratno, pa jas da se ubeduvam so nego , pa ke dojdat i drugi prijateli i taka ke si razvieme ziva diskusijaClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
Born to be alive...

Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 15:22
Дечки, не се работи за тоа кој апарат е подобар или полош. Секој од нив си има свои предности или слабости.
Мојот избор падна на Canon поради една проста причина ... 80% од Фото Акција и дечките кои се собираме во Мала Станица се канонџии, па ако ми затреба нешто од дополнителна опрема, наместо да купувам и постојано да ми стои во фиока, тоа ќе го побарам од пријателите на ден-два.

Еве на пример минатиот излет на кокино со Астрономското Друштво, да имав Nikon немаше да ја направам милкивеј, ниту пак да фотографирам низ телескопот. За милкивеј ја зедов сигмата 10-20 од Мартин Трајковски и неговиот жичен окидач, а телескопите се со канонов маунт, бидејќи Canon 20А е специјално дизајиран за астрофотографија и тука никонџиите немаат пристап
Кон врв
zatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Australia
Поени: 388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 15:36
Decki jas sum canondzijaClapClapClapClapClapClap ama bez ova cudo ne odam nikade kaj sto treba dobar  back up aparat
www.blissvp.com
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 15:59
Ihhh, ova ledi krv u zhili LOLLOLLOL
Vidi kakov mangup e ovaa mashina
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.