|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 240> |
Автор | |
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakal komarecot da ja opne slonicata i pocnal da i dosaduva: Aj ma daj mi ednas, aj ma?!...ajde ma samo ednas daj mi............aj ma te molam ednas samo!!!?
I eden den slonicata mu "dala" na komarecot i ovoj i se kacil otpozadi i pocnal da ja "raboti", arno ama na slonicata edno vreme i doslo da kivne i koga kivnala komarecot letnal i ................pljas se zalepil na karpata so rasireni race, pominal nekoj drug komarec i go prasal ovoj prviot sto pravi, a ovoj mu rekol: cas e*am, cas se suncam. |
|
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoja devojka se vrabotila vo samoposluga vo Kavadarci ... a tamo na sekoj zbor , stavaat zapirka "dtbm" ... idi prviot musterija: - imt kksk dtbm ??? - molam ???? - imt kksk dtbm ??? - molam ????@*& i mu viknala POLICIJA ... i musterijata usporeno na 33 veli: - go prasuvam devojcheto ... dali imate kokoska da te e*am ... a taa ve vikna vas da ve e*am ... !!! |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вицот во оригинал е ваков: Еден кавадарчанец влегува в дуќан во Скопје и гласно и' вели на продавачката: - Дајте ми едно пиле да го ебам, за дома да го ебам, ама да биде поголемко да го ебам... А продавачката ги ококорила очите и му вели: - Господине, не е убаво со псовки да се разбираме, немојте, ќе викнам полиција ... Кавадарчанецот си продолжил: - Сакам едно поголемко пиле да го ебам... Продавачката се налутила и викнала полиција..вака и вака овој овде само псуе... А кавадарчанецот им се обраќа на полицајците: - Сакав само едно пиле да го ебам, ама оваа овде да ја ебам ве викна вас да ве ебам.... |
|
|
|
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo Julija ... dobra varijacija na kavadarecka tema .... |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile glup i gluv i gluviov mu vika na glupiot: kolku e 1 + 2? I glupiot mu vika 4... Gluviot: pod k*r mi se skri.
Si shetale tatko i sin i tatkovo mu vika na sinot: abe sine kaj ona drvo imav prv pat seks... Sinot: A shto e vazno drvoto? Tatkoto: epa ne gledashe majka i. Sinot: i shto kaza ona? Tatkoto : meeeee.... |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се расправаат двајца пијаници:
- Јас гледам две месечини на небото. - Абе, три се кога ти кажувам. Една лево, една десно и една у средина. Поминува некој човек и овие двајцата го застануваат: - Господине, колку месечини гледате вие на небото? - А во кој ред? Малиот Трпе на час по македонски. - Трпе, составот за домашните миленици е ист како на брат ти. - Е па што да правам кога имаме исто куче! Го прашува учителката малиот Трпе колку се 2 + 2. Овој како од топ одговара: - Четири учителке!!!!!!! - Седи, Трпе, пет! - Да бе пет, знев дека се пет! |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve kaludjerki sedat natazeni ... Ednata: - imam grev ... - pred eden mesec koga se vrakav od grad vo manastir ... - vo planina me sretna planinar ... - jas zastanav i toj zastana ... - jas pocnav da begam ... a toj da me brka ... - i me stigna ... Drugata: - i jas imam grev ... - pred edna nedela koga se vrakav od grad vo manastir ... - vo planina me sretna planinar ... - jas zastanav i toj zastana ... - jas go krenav fustanot ... toj gi spusti pantolonite - koga mu ja letnav ... jas so krenat fustan lesno se trca ... - toj so turnati pantoloni me brkase ... - za malku ke me fatese ... - i taka k*rtuliv ... Zatoa zenite treba da nosat suknji dolgi ... kako japonkite ... do dolu ... i sto potesni ... za da moze da gi stigneme ... Vaka kako sto odat rabotite ... i zenite nosat pantoloni ... i koj moze da gi stigne ... zatoa ima malku brakovi .... NEDOFATLIVI SE !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj makedonec sakal da se vraboti vo CIA ... gi pominal site testovi ... ostanal uste testot za lojalnost ... za toa mu dale pistol... i mu rekle deka za da se proveri dali e lojalen ... treba da ja ubie zenata ... I koga se mora ... mora ... zaminal makedonceto ... po nego agent.. po agentot - agent ... za da vidat sto ke napravi ... Vlegol doma ... se slusalo pukanje ... lom ... i vleguvaat agentite ... i gledaat zenata otepana ... a makedonceto: - mi dadovte pistol so korci ... morase zenata da ja otepam so stolicata ... Ama vazno lojalen ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Epirot
Сениор Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил еден богат човек и имал син и ќерка, И ќеркаму положила возачки испит,и доаѓа дома радосна,тато тато положив и он алал да тие па онаа тато ке ми го дадеш сега Ферарито да го возам,и он неее неее и онаа те молам те молам тато,и така натаму он и вика ок добро ама треба една работа да ми извршиш и онаа што треба и он да ми го дудлаш(пушиш)и онаа лута како можеш нешто такво да ми викаш тато,ама таа сака по секоја цена да го вози Ферари и вика добро тато ке го напраам и земаа дудла па дудла и го прашува таткото тато зошто ти смрди к*рот на говно?? и он еее па брати сакаше да го вози Моторот.
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден позајмен
Odlucila Princeza da se uda ali samo za onog koji moze 30 puta uzastopce "ono" inace ode glava. Prijavi se Nijemac. Odradi 10 puta i nemoze vise - ode glava. Prijavi se Italijan odradi 20 puta i nemoze vise - ode glava. Prijavi se Bosanac. Kako koji puta odradi zabiljezi kredom recku na zidu. 29. recka kad ce ti Princeza: - "28." Bosanac odgovara: - "29." Princeza opet: - "28." Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida: - "E sad cemo ponovo!" |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher Julija ... Nekoj sakal da se ozeni ... ama da zeme zena postena ... i objavil tender ... se prijavile mnogu kandidatki ... site posteni ... ama edna najpostena ... napisala ... ne samo postena tuku i nemala ... !!! I nea ja zel za zena .... i objavil drug tender ... za da mu se napravi .... se javile mnogu hirurzi ... plastichari ... ama eden napisal deka ke mu ja napravi za cena od: - 100 ovci - 100 petli i - 100 vreki seker koga izracunal tendercijata ... ispadnal deka posledniot e najeftin .. rok na pravenje tri meseci ... !!! I posle toj rok ... dosla zenata ... i ovoj sto ke vidi ... - moreee... aramija bil ovoj ... od 100 ovci ... samo edna raka volna stavil - lelee.... ziv aramija .. od 100 kikiritki od petlite ... stavil samo edna ... ama koga probal rekol: - aaaa... siot seker e tuka ... mnogu e blago ... !!!! Taka e izmislen serbetot ... vo druga prilika kako e izmisleno seker-pareto ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto penisot ostanal nepismen ??? zatoa sto koga ke zirnel nad klupa ... da vidi sto se uchi ... odma dobivase slakanici po glava ... i ete taka ostana kutriot nepismen ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Umalo zaboravljen!
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И оди синчето кое е по компјутерите на мајката:
- Мамо, јас download-иран сум? - Не сине, ти си роден ____________________________________________
Информатичар доживеал бродолом и се нашол на пуст остров.
Шест месеци никој не поминал. И тогаш едно сабајле отвора очи и гледа раскошна плавуша со големи цицки како стои пред него. - Ајде пакувај се одиме кај мене од другата страна на островот. Кога таму што да види. Голема куќа, фрижидер, телевизор, базен... - Ај оди избањај се и дојди. Се бањал овој цел саат, излегува среќен, а плавушава го пречекува и го откопчува бекинито: - А сега ќе добиеш нешто што не си го правел 6 месеци... - Ај не зезај, имаш и интернет! |
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |