|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 240> |
Автор | |
танки
Нов член Регистриран: 14.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBAR VIC
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA ZLATNA RIPKA :odi Dosta Dimovska kaj Kiro Gl. i gi gleda vo dvorot so Nada igraat tenis.I paga cudni i ivaka na Nada abe kako taka na vasi godini veli tenis igraete so e rabotata.Na ova Nda i veli fatil kIre zlatna ripka pa sea mozes da posakas sto sakas taa vednas ispolnuva.Dosta-Moze jas nesto da posakam.Moze rekla Nada posakaj sto sakas.Dosta veli sakaam da dobijam BINGO.Nada-Dobro sega odi si i ke ti se ispolni zelbata.Si odi D doma i go glega na krevetot legnat Dzingo vednas go zema tel i vrti kaj Nada.Sto e ova ma Nado jas barav Bingo A ete tuka Dzingo mi lezi.Nada-Abe so da ti kazam takva e ripkata ne ja slusa ubavo prvata bukva.Sto mislis mene do tenis mi bese |
|
pero
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cupence 12-13 godisno treba da odi na pat podalecen i majkata go sovetuva kako da se snaoga na patuvanjeto i megju drugoto mu kazuva ako i se sluci nesto i neznae sto da pravi da se obrati na nekoj policaec.Zaminuva toa i koga, mu se slucuva prva menstruacija.Devojceto se uplasilo, zasto majkata na vreme ne ja upatila vo tie raboti,i pravo kaj prviot policaec:
-Cicko policaec, vaka i vaka mi se sluci-mu veli
Gleda policaecot i se cudi pa mu veli:
-Cupe,kolku sto se razbiram jas od medicina ,tebe k...t ti e secen.
|
|
*DrEaMeR*
Сениор Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си биле 2 муви и се мувале
|
|
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bumbarot..........
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко бил пред умирање. На постелата, сакајќи мирно да оди на оној свет, ја прашува жена си:
- Жено, дали ти некогаш си спиела со некој друг? - Абе, би ти кажала, но што ако не умреш. Цветко направил забава дома и во текот на забавата фрлил око на едно девојче. Ја однел во купатило, ја соблекол и ја свртел накај лавабото. Одеднаш влегува мајка му на Цветко во купатилото, ги гледа голи децава и се фаќа за глава: -Лелеее, Цветко мајкино, па нели ти реков, немој бос по тие ладни плочки! Малиот Трпе се враќа од школо. Тато, учителката прашуваше за тебе. - Ууу стварно, а што? - Сакаше да знае од каков мајмун потекнувам! |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фали Цветко пред другарите:
- Јас жена ми никогаш не ја тепам. Само ќе ја турнам по скали, а она сама нека се удира кај што сака! Му дошла на Цветко таштата на гости, па Цветко ја прашува: - Бабо, колку време планираш да останеш? - Па додека не ви досадам. - Ауу, зошто толку кратко??? Полага Цветко тест за шумар. Испитувачот го прашува: - За да положите на испитов, мора да ми наброите барем пет диви животни. - Нема проблем. Волк, лисица и три мечки. |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената во кревет збеснува.
- Добро бе Цветко, колку ќе чекам да ти се дигне? - Извини драга се трудам, ама вечерва ниту една згодна женска не ми доаѓа на ум! Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки: "Ох, Цветко, Цветко! Никогаш... не си ме... љубел вака... Дали е тоа... поради ова новогодишно... расположение?" "Кој знае, можеби е затоа што не сум Цветко." Се сретнуваат две циганчиња: - Што си бе толку блед, да не си болен? - Не бе. Мајка ми ми го изми лицето. |
|
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo avion koga ja dostignale potrebnata visina
pilotot im se obrakja na patnicite na interfon
- Sega mozete da gi otkopcate pojasite i nesto takvo i zaborava da go iskluci interfonot i na kolegata ko-pilot mu vika aj da go ispieme kafeto i da ja viknam stujardesata da ja onadam i ova go slusa cel avion i stujardesata se strcuva nakaj kabinata kaj pilotot i nekoj od patnicite i dofrluva
- poleka mori k**vo neka go ispie covekot kafeto prvo
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
pero
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pero lezi na umiranje i i veli na zena mu: -Zenicke,jas ke si umram ama ti gledaj da ne me izneveruvas zasto od maka vo grobot ke se prevrtam.
E, umrel sto umrel a zenamu,dusa pusta, ne mozela da izdrzi i se pustila vo rabota.
Koga umrela itaa odi kaj sveti petar da prasa za mazot i da si go najdi tamu na onoj svet:
-a be kako da go najdam vo tolku narod,od kaj da znam kade sum go smestil.Da ne znajs nesto posebno za nego nekoj beleg ili amanet da ne ti ostavi?
-Ami ko bese na postela mi rece da ne go izneveruvam,zasto vo grobot ke se prevrtel-muveli taa.
-A za pero ventilatorot prasuvas!?
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trudna zena odi na doktor.
<Stojna> Doktore imam mnogu bolku vo stomakot, dali ke mozete da mi pognete?
<Dr.Mitre> Gospogo, vie ne ste trudna, stomakot vi e poln so voda.
(Zenata odela tri pati kaj istiot doktor , no toj sekoj pat i velel deka , stomakot i bil poln so voda)
<Stojna> (Cetvrta den odi so mazi pod raka na doktor)
<Mazot> (Tropa na vrata i ceka odgovr za da vlezi so zenamu da vie sto e problemot, zosto ne saka doktorot da pomogni)
<Dr. Mitre> Ajde napred vlezete( Vleguvaat mazot i zenata, ama mazot naapan(iznervira) do stotka.
<Mazot>(mazot gi smiknuva gakite) i mi veli: Abre doktore, ova na sto ti lici na k*r ili na vodovodna cevka Изменето од LAV* - 29.Јуни.2007 во 16:54 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца просјаци
седат пред хрватскиот Сабор во Загреб. Пред едниот пишува: "Јас сум
сиромашен Србин, барам помош", а пред другиот "Јас сум сиромашен Хрват,
барам помош". Луѓето проаѓале покрај нив, сите му давале на Хрватот,
Србинот не добивал ништо. Една дама застанала пред Србинот и му рекла:
"Што мислите вие? Ништо нема да добиете од нас, одете во Белград па таму барајте пари!" Извадила 1000 куни и рекла: "Само да ви докажам колку сте идиот што тука сте решиле да просите, ќе му ги дадам сите овие пари на нашиот Хрват." Кога си отишла, сиромашниот Србин се завртил кон сиромашниот Хрват. - Ја слушна ли бе Хасо, она ќе не учела маркетинг?! |
|
|
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe ama se smesni ova vicovite alal da vi e abe site ste stio da vi pricam.... aj uste malku se 63 stranici za vakva tema. alal da m u e na toj koj ja napravi treba neso vakvo stvarno da se nasmeeme... pozzzzz bravo
|
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto malata muva place?
Zatoa sto majka i jade mnogu gomna! |
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |