|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 45> |
Автор | |
Dorian22
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Im nedostiga umetnicka inspiracija na Bugarite pa ja crpat od nas ili premnogu ne sakaat...?
|
|
Dorian22
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto znaci zborot krygovrat? "tova e krgovrat bez kraj" |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Харесва ми.
|
|
Dorian22
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne razbra li ti ce v tozi gresen svjat od ljubov boli ne gledaj nazad, ne razbra li ti tova e krgovrat bez kraj. Pred nekoja godina bev vo Varna, a Gloria peese vo Bulgari. Bas bese ubavo. Sega "mi haresva" - ako te njama znam, ste poludeja znam, bez teb ne moga znam da oceleja. Abe drugarce B'lgarce, kaj moze da najdam pesni od Preslava - Laza e i Na nisto drugo ne moga da mislja. Vie Bugarite mnogu skrzav narod ste - nisto ne davate free, se e za plakanje download.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИНАКУ МЕНЕ МИ СЕ ДОПАЃААТ СТАРИТЕ ШАНСОНИ И ШЛАГЕРИ...А ОВА ТУРБО-ФОЛКОТ ОД НИЕДНА ДРЖАВИЧКА НА БАЛКАНОВ НЕ ГО ПОДНЕСУВАМ Изменето од anastea - 28.Јуни.2008 во 11:17 |
|
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чакам те да дојдиш.....Супер е. Во Палестина само бугарска музика слушаме. Изменето од Палестинец - 29.Јуни.2007 во 18:24 |
|
DenizC
Група Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostaj go nivniot TurboFolk. Gi TurboFolkiraat i svetski priznatite pesni kako 'And I Will Always Love You'. Izvedbata barajte ja na YouTube pod imeto Nevena Coneva
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ве замолам оние што сте бугари на форумот, дали ја имате песната од Азис - Никой не може , многу ми се харесва, ама не мога да ја најдам
ај кој ја има нека ми пише по лична или нека ставе линк кај да ја даунлодирам Фала однапред |
|
|
|
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele kakva katastrofa e "bugarskata" muzika ccc. Ostaj sto e se ispoukradeno od Makedonija i od drugi mesta, no i ukradenoto ne znaat da go ispejat. A be ednostavno ne gi biva, kamen kremen ne moze da pee i kraj!
A ova sto ni go kradat folklorot, kakvi sramotilaci se toa leleeee, jas da sum na nivno mesto vo zemja bi propadnal...... Navistina, da zemas bez merka da grabas i da se pravis lud. Изменето од Makedonski - 30.Август.2007 во 03:38 |
|
Makedonija na Makedoncite!
|
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"bugarska MUZIKA" - od toa "muzika" ne go zasluzuvaat ni "M"
c c ..MUZIKA! luge... zar toa go smetate za muzika?!
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja muzika si e dobra...
bez nacionalizam molam...
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бугарска музика...
да, има добра музика нормално, ама оние артисти што се од стилот на пајнер, планета, што ти ја знам, се навистина смешни е сега лошо е што баш тие артисти го градат имиџот на бугарската музика (барем кај нас)... и темава е насловена бугарска музика а најверојатно се мисли за оние турбо фолкерине што крадат од се што ќе зазвучи на музика и ооп, направиле песна. thet's what I'm tolking about baby |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima nekoi ubavi bugarski baladi ,no tolku malku sto na prst se brojat
osnovna pricina sto ovaa muzika ja zaslepi nasata populacija se kvalitetno izrabotenite spotovi koi izobiluvaat so erotika ii seksipil pa pogledenete gi samo madite pejacki nasminkani obleceni ,kako foto modeli |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na bugarskite pejacki sekoja cest .........., ama muzikata im e.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |