|
Фрчковски имаш ли коментар за Глигоров 1995-та? |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | |
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јуни.2007 во 14:10 |
-ФОНДАЦИЈАТА ГЛИГОРОВ, има свој директор. Колку за информација тоа е екс полицаецот Фрчковсаки. Зошто токму баш тој ,тоа е другоа тема.
-ЦЕЛ на денешнава тема е под кои околности почина истражниот судија ЗДРАВКО ВАСИЛЕВ, човекот кој чесно и совесно истрагата за атентатот и режисерите заедно со извршителот/извршителите верувам ја донесе до крај. -Што Здравко Василев во кобната за него 2001 година, година во која наводно почина понесе со себе?, а што стана со матерјалите како доказ кои тој ги остави. Факт е дека смртта негова е режирана, но од кого? -Што за тоа ќе каже Љубомир Данило Фрчковски? Кое оправдување за 03.Октомври 1995 година ќе го сервирате за затворање на границите на Р.Македонија само пет минути по вашето заминување во Бугарија. Зошто баш тогаш моравте да заминете? Тогаш бевте најпотребен во државата. Толку ли бевте сигурни дека нема да ни се случи во најмала рака државен удар. Што за тоа има да кажат сите останати политичари: -Црвенковски, Андов, Ханџиски, |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како во секој криминал (кражба, убиство, атенатат) така и овде, кривецот мора да се бара во оние кои најмногу профитирале од тој криминал.
Што мислите кој најмногу профитираше? помош... почнува на буквата Б.... |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И не само од Глигоров ами и од Председателот Трајковски...
Не само нарачател ами и актер на убиството..
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашајте го Бранко Црвенковски.
|
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката, како погопди бе?
Алал да ти е!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro sekogas vakvite somnezi doagaat od simpatizerite ili clenovite na DPMNE. Is muvo is e rabotava.
Istragata bi trebalo da pocne tokmu od onoj koj najmnogu ja bara. Vo nekoi drzavi za napisanoto od kalpazan se vika na raspit, zatoa sto ocigledno nesto znae. Изменето од intel - 27.Јуни.2007 во 16:26 |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе види интел, дај уклучи малце ИНТЕЛигенција...
Кога некој ќе украде ТВ, се знае крадецот, по тоа кај кого ќе го најдеш ТВ... Епа и ова... Се гледа кој го тргна Глигоров, по тоа кој му ги лапна фотељите... значи треба да се направи потера по столици, и се ќе си излезе на виделина... |
|
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здравко само што беше ја заврчил истрагата и ненадејно си почина. Кој ли само тоа го стори? Државата ни е криминална. Но , зошто баш Здравко и зошто баш тогаш??? Безбедњаци, разузнавачи, дајте доста самобендисано мислите на себе. Па ја претеравте. Кажетеја вистината за атентатот врз Глигоров, и класичното убиство на Борис Трајковски.
Инаку ако ве интересира сум селејство кое масовно учествувало во НОВ и дало доста за македонија. Не дозволувам никој да ме споредува со било која политичка партија. Сите оние кои се помешани во цензурите на оваа страница се предавници, и се плашат од вистината. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,......what's happened to baby jane?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRZA,.... даваш впечаток како да си доушник на криминогениот елемент во сите досегашни власти. Зошто бре се продаваш за бедни пари. Зар не знаеш дека Бранко ја контролира мафијата. Ај седи си мирен, или биди МАКЕДОНЕЦ. Не се дружи со оние кои имаат ариевска крв- поточно не им биди МОМОК.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милошевиќ, барем според она, кој последен ќе го бакни атентираниот!
Стара сицилијанска. А Глигоров беше кај Милошевиќ, дента пред да му се случи Бристол. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jasno e koj B.Crvenkovski.nemam zloba vo mene no koga se raboti za ova covece bi mu sudela i bi bila zadovolna koga bi go videla na elekticna stolica. naracatel na dva atentata zad koj vesto se krie no na se mu doagja kraj, taka i na ovaa mafija od covek Изменето од MisIcA, - 27.Јуни.2007 во 22:02 |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a??!!!,....a,be ne e losho da vidish povtorno za kogo e brza,...ako ne sfatish,....jas ke ti kazam ,...ama posle toa,...ako se ushte ne ti e jasno,...mislam deka od mene nema pojasen tuka za kogo e ,..a ,za kogo ne e
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |