|
ПРАВОСЛАВНИ,КАТОЛИЦИ,ИЗВОРНИ ХРИСТИЈАНИ |
Внеси реплика | страница <1 56789 41> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Reakt e potpolno vo pravo..vistina gi zabeguvame temite
|
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е...
ама кога ќе кажам да се држиме до насловот на темата, веднаш почнуваат кукулелекања дека сум воведувал диктатура... а од такви обвинувања ми е доста... |
|
Реакт
Сениор Регистриран: 22.Мај.2007 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора сега да се срамиш од диктаторството. Тоа е една од задачите на модераторите - да диктираат. Само ако е правилно и праведно нема никој да ти кукулека. А и до сега имало , па никому ништо. Ајде аџо, покажи се!
|
|
Без коментар
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можам да се срамам од нешто што не сум го направил. Бар ти добро знаеш што се кажуваш, и никој не ти забранил, ниту ти се заканил...
|
|
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam javno da mu se pozalam na moderatorot deka ovde povekepati mi se zakanuvaa so pekol. Molam povikaj gi na odgovornost.
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој е тој што знае кој оди во пеколот а кој не, нека се пријави за бан! |
|
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi gospod ke ti pose nekoja poraka
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак си толкуваш како што ти одговара. Едно значи - убаво е што знеш штое, ама пошто не ти се допаѓа тоа му даде друго значење. ИМАЛИ ПОГОЛЕМ ОД АЏИ? НЕМА! |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали не бев повторно во право (цитат):
„Е сега ако не ви одговара да дисктуриаме за тоа, знам, тактиката ви е цело време да се вртиме околу дефиницијата...“ case closed |
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е до дефиницијата, туку до тоа дека за да има дискусија - разговор, дијалог најпрво треба да се знае што значи нешто. Има некои правила... ако за сите Агиографија е едно, а за тебе 10то бидејќи ти друго си мислел, тогаш нема дијалог, нема разговор. Туку Аџи како пишува нов Толковен речник - Аџиев |
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе доста бегаш од темата... Ова е ептен кукавички... Докаж и покажав дека повеќе знам од тебе, сега доста се занимаваш со мене, каже зошто сте идолопоклоници? кој ти е тебе лично најомилениот изговор?
|
|
Bronhi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аџи, ама се жештиш хиии.
Мојот изговор е ЈАС СУМ ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЈАНИН, ЧЛЕН НА ХРИСТОВАТА ЦРКВА, ОСНОВАНА ОД ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА А РАКОВОДЕНА НИЗ ВРЕМЕТО ОД СВЕТИОТ ДУХ СЕ ДО МИГОТ НА НЕГОВОТО ВТОРО СЛАВНО ДОАЃАЊЕ Изворново христијанство како која секта е регистрирано во Македонија? |
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој може да каже Јас сум христијанин... Ама не секој што вика Господе, Господе ќе влезе во Царството Божјо, туку ОНОЈ кој ја извршува волјата на Мојот Отец Небесен.... Ти текнува? А што беше волјата на Отецот? Немај други богови освен Мене. Не прави си слики ни идоли, ни од тоа што е на земјата, ни од тоа што е на небото. Не клањај им се и не служи им. case closed... даље? |
|
Bronhi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаев дека нешто ти се измешани лончињата ама не знаев кои. Кога ти треба тогаш арен е Стариот завет, а ако ти е контра тогаш само Нов завет По потреба.
Туку не ми одговори: ИЗВОРНОВО ХРИСТИЈАНСТВО (од насловот) како која секта е регистрирано во Македонија? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |