![]() |
|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 16> |
Автор | ||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aj prosveli ne
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
|||
najmalo znacenje ima toa....zivotnata cel e nesto mnogu pokonstruktivno i relno nesto,a ne nesto menlivo....edna e zivotnata cel...na sekoj
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
uba li e?
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
ne,be,...kaj komshikata,....
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() da ne se bil kaj komsijata ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|||
someone za mene e premnogu povrsno toa sto ti site mislenja gi narekuvas povrsni a svoeto go kries...
|
||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
Секс на кило, Љубов на метар и Мерак на литар.
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
da ziveesh k'o chovek!!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
|||
Pa nasekade kade i da se svrtis na skoro sekoj izlog postoi oglas na koj sekogas stoi"se bara devojka"taka sto nema zosto da se grizis za rabota ![]() |
||||
![]() |
||||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
|||
Точно.Не е важна должината на животот туку интензитетот на живеење(Хемингвеј).
|
||||
![]() |
||||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|||
Zivotnata cel e tezneenje kon nesto,mozebi sovrsenstvo.
Zivotna cel nemam nekoja posebna,ziveam kako sto sakam.Samo se nadevam deka trudot i ucenjeto eden den ke mi se isplati i ke si najdam nekoja fina rabota sto ke mi bide dovolna za zivot.
![]() |
||||
Just love
|
||||
![]() |
||||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|||
I so da praveme? Da se obeseme ili da ne ziveeme?
|
||||
Just love
|
||||
![]() |
||||
someone ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
|||
ako rekov povrsni togas mislev povrsni,toa e moe mislenje i nemam potreba da se izrazuvam poinaku,a i ne go rekov toa so cel za da navredam nekogo tuku ednostavno sum iskren. |
||||
![]() |
||||
Mizantrop ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
|||
Да живееам додека не умрам.
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |