IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Бугарска музика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугарска музика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 45>
Прашање: DALI VI SE DOPAGA BG. MUZIKA ?
Одговор Гласови Статистика
7093 [48,44%]
7098 [48,47%]
433 [2,96%]
20 [0,14%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Dorian22 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dorian22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 09:43
Im nedostiga umetnicka inspiracija na Bugarite pa ja crpat od nas ili premnogu ne sakaat...?LOL
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dorian22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 19:42

Sto znaci zborot krygovrat? "tova e krgovrat bez kraj"

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 23:55
Харесва ми.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dorian22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2007 во 14:27
Ne razbra li ti ce v tozi gresen svjat od ljubov boli ne gledaj nazad, ne razbra li ti tova e krgovrat bez kraj. Pred nekoja godina bev vo Varna, a Gloria peese vo Bulgari. Bas bese ubavo. Sega "mi haresva" - ako te njama znam, ste poludeja znam, bez teb ne moga znam da oceleja. Abe drugarce B'lgarce, kaj moze da najdam pesni od Preslava - Laza e i Na nisto drugo ne moga da mislja. Vie Bugarite mnogu skrzav narod ste - nisto ne davate free, se e za plakanje download.LOLLOLLOL
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2007 во 15:43

ИНАКУ МЕНЕ МИ СЕ ДОПАЃААТ СТАРИТЕ ШАНСОНИ И ШЛАГЕРИ...А ОВА ТУРБО-ФОЛКОТ ОД НИЕДНА ДРЖАВИЧКА НА БАЛКАНОВ НЕ ГО ПОДНЕСУВАМWink

Изменето од anastea - 28.Јуни.2008 во 11:17
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 18:24

Чакам те да дојдиш.....Супер е.

Во Палестина само бугарска музика слушаме.

Изменето од Палестинец - 29.Јуни.2007 во 18:24
Кон врв
DenizC Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DenizC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 13:40
Ostaj go nivniot TurboFolk. Gi TurboFolkiraat i svetski priznatite pesni kako 'And I Will Always Love You'. Izvedbata barajte ja na YouTube pod imeto Nevena Coneva
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2007 во 17:11
Да ве замолам оние што сте бугари на форумот, дали ја имате песната од  Азис - Никой не може , многу ми се харесва, ама не мога да ја најдам

ај кој ја има нека ми пише по лична или нека ставе линк кај да ја даунлодирам

Фала однапред Wink

Кон врв
Makedonski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Ноември.2005
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Makedonski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 03:36
Lele kakva katastrofa e "bugarskata" muzika ccc.изненадување  Ostaj sto e se ispoukradeno od Makedonija i od drugi mesta, no i ukradenoto ne znaat da go ispejat.  A be ednostavno ne gi biva, kamen kremen ne moze da pee i kraj!

A ova sto ni go kradat folklorot, kakvi sramotilaci se toa leleeee, jas da sum na nivno mesto vo zemja bi propadnal......црвенеењецрвенеењецрвенеење    Navistina, da zemas bez merka da grabas i da se pravis lud. тага

Изменето од Makedonski - 30.Август.2007 во 03:38
Makedonija na Makedoncite!
Кон врв
FANCY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FANCY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 22:36
"bugarska MUZIKA" - od toa "muzika" ne go zasluzuvaat ni "M"
c c ..MUZIKA! luge... zar toa go smetate za muzika?! болен
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 22:21
sekoja muzika si e dobra...
bez nacionalizam molam...

Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 01:33
бугарска музика...
да, има добра музика нормално, ама оние артисти што се од стилот на пајнер, планета, што ти ја знам, се навистина смешнисмеење
е сега лошо е што баш тие артисти го градат имиџот на бугарската музика (барем кај нас)...
и темава е насловена бугарска музика а најверојатно се мисли за оние турбо фолкерине што крадат од се што ќе зазвучи на музика и ооп, направиле песна.
thet's what I'm tolking about babyнамигнувањеголема%20насмевка
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
macedonian1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Октомври.2007
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonian1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2007 во 23:34
ima nekoi ubavi bugarski baladi ,no tolku malku sto na prst se brojat
osnovna pricina sto ovaa muzika ja zaslepi nasata populacija se kvalitetno izrabotenite spotovi koi izobiluvaat so erotika ii  seksipil
pa pogledenete gi samo madite pejacki nasminkani obleceni ,kako foto modeli

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2007 во 01:22
Na bugarskite pejacki sekoja cest голема%20насмевка.........., ama muzikata im e....... болен
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.