|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 100> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......peperutki,....?,....koj reche deka takvo bilo chuvstvoto deka gospod postoi,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ангелче
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum sigurna deka ljubovta e samo chuvstvo. Chuvstvata se promenlivi, a ljubovta ne e, barem onaa vistinskata. Dokolku ljubovta e chuvstvo, toa bi znacelo, deneska se cuvstvuvam dobro i zatoa te sakam, a utre se chuvstvuvam loso - epa ne te sakam, raskinuvanje, razvod!
Deneska se cuvstvata mi velat deka povejke go sakam onoj, otkolku tebe dragi :)
hmm ne vi se dopagja taka? Epa ljubovta ne e SAMO suvstvo, inaku tesko nas.
|
|
1 2 3
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV E KOGA MOETO ANGELCE KE MI GI STAVI DVETE RACE NA LICE PA KE ME BAKNUVA DO BESVEST!! LJUBOV E KOGA KE MI GI STAVI RACETE OKOLU MENE PA TAKA PRIPIENO KE STOI DOOOOOOLGO!!
LJUBOV E KOGA SI GUGUTKAME SO SAATI NA NET
LJUBOV E KOGA DVETE TELA KE BIDAT EDNO I KE ZIVEAT KAKO EDNO
>>>SO ZNACI LJUBOVTA E METAFIZIKA,SOSTOJBA NA DUHOT KADE SI KOMPLETEN<<<<RAZBIRASH
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов е кога некој безусловно те сака, почитува, не те ограничува и ти го почитува твоето мислење. |
|
CVETKO
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov e koga se sakaat mace i kuce
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e ljubov? Ljubov e koga veruvas vo nevozmoznoto... koga seto ona sto ne im e logicno na drugite tebe ti ima sovrsen smisol. Ljubov e koga se budam nautro i vednas pomisluvam na tebe, a samoto tvoe postoenje mi dava sila da prodolzam. Ljubov e koga si tuka i gi budis site moi setila, povtorno i povtorno. Esencija na ziveenjeto, obojuvanje na sekojdnevieto, vecna potraga, edna pricina poveke, umetnost... ete toa e ljubovta za mene.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta.....auuuu....pusis cigari ko lud ko ne si do nejze,letas vo oblaci koga si so nejze,zboras gluposti se smees i ednostavno go guskas toa prekrasno sustestvo so ti se predalo kompletno!!!
Baknezite izviraat kako lavina vo sekakva forma i oblik i go topat sekoj atom od tebe vo edna celina!!!
Dusice moe ti si ona za koe vredi da se zivee!!!
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов е кога директорот му ја отвара вратата на портирот.
Љубов е кога кралот прв го поздравува слугата.
Љубов е кога посилниот му помага на послабиот.
Љубов е кога здравиот го лекува болниот.
Љубов е кога храбриот војник го носи на грб ранетиот. Љубов е кога поголемиот се жртвува за помалиот.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov e koga imas sila kako nikogas do togas....
Koga mislis deka go imas svetot vo tvoite mali race...
Koga ne moes da i kazes deka ja sakas..Ah, a mnogu ja sakas...
koga ne znaes sto zboruvas...i se pravis pameten...
Koga se ligavis i gi simnuvas planetite i zvezdite od vselenata...
Koga se mislis deka is Superman so rakata krenata...
koga ja imas a nemozes da ja dopres,koga stanuvas poeticen...
koga se trudis ama ne biva ...
i koga pravis mnogu drugi abnormalni raboti samo da ja osvois...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV? Zbor od 5 bukvi a sepak ne mozeme da mu go najdeme vistinskoto zna4enje...Nikoj ne moze da ja definira ljubovta...! Sekoj moze da i dava razno zna4enje ali...nikoj ne znae shto navistina e ljubov. Spored mene... covek samo ednas moze da ljubi...znaci samo eden e vistinskiot ili vistinskata! Ljubovta e kompromis, doverba i da najdesh dobar bra4en drugar komu mozes skoro se da mu kazes i so nego da gi podelis i ubavite i neubavite momenti.. I koga ke ti bide najtesko da te islusa... No kako sto rekov nikoj ne znae sto navistina e ljubovta pa... ova e moe mislenje
|
|
tamitami
Нов член Регистриран: 09.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da se napravi razlika pomegu Ljuboj i zaljubenost. Ljubovta e mnogu podlaboko cuvstvo od zaljubenosta. Ljubov e gi gledas nedostatocite na partnerot a sepak proagas preku toa, koga nesto ne ti odgovara a sepak go pravis za da mu udovolis,koga si spremen da zrtvuvas del od sebe za nego/nea i sepak da bides zadovolen/na so toa sto go pravis, da bides so nekogo koda si mu potreben i da se raduvas koga drugiot se raduva, da si tazen koga drugiot e tazen..... Zaljubenosta e sosema druga dimenzija. Toa e zanes, strast, zelba... koja moze da prerasne vo ljubov so tek na vreme ili moze brzo da projde i da zavrsi vrskata |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta ne e nitu telo nitu dusa ... toa e iznenaden premin od edna vo druga sostojba ... 1. od sostojba bez ljubov 2. vo sostojba so ljubov Toj premin od 1 - 2 go "osekame" kako dozivuvanje na ljubovta ... i ne e po nase sakame ili ne sakame ... toa ednostavno ke se desi .... :) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam sto e ljubov, jas sum kamen
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke dozivees ljubov ke ti padne kamenot ... samo pazi da ne padne na noze ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |