IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Одговори само од девојките на форумов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Одговори само од девојките на форумов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 12:21
Originally posted by olosce olosce напиша:

Devojki znaete sto sakate?
Da me saka;da ne bide ljubomoren no da bide zainteresiran za mene;da me pocituva i da mi bide veren;da bide nezen i romanticen,da bide stabilen i resitelen,da ne dozvoluva zensko da go vlece za nos; da bide iskren i da ne bide sramezliv...aj mislam dovbolno e tolku oti ako prodolzam da nabrojuvam treba cel den da psuvamSmile
Just love
Кон врв
olosce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olosce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 12:24
za toa sme tuka    da te iscitame
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 12:36
U sustina ne sakam nisto poveke od negovoto srce.
Just love
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 12:39

hahahhahahhah
izgleda si uste optimist i neinformisan
abe zenite barat samo edno
da bidat bezbedno noseni i duvani kako perduvce od vetre so se vika niven soprug
da nemislat niso
da si letaat na sigurno
a baska na veterot malkucka da mu oteznuvat

zena koja ne e perduv i nema so neja veter koj znae da duva
voglavnom niz zivotot ima takva kisela faca kakva so si ja stavil ti
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 12:44
Epa zosto maskite se narekuvaat posilen pol-zosto treba da gi zastituvaat zenite osven ako ne se pute tase.LOL pa zenata da gi zastituva i izdrzuva.
Just love
Кон врв
olosce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јуни.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olosce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 15:03
Originally posted by anakin anakin напиша:

hahahhahahhah
izgleda si uste optimist i neinformisan
abe zenite barat samo edno
da bidat bezbedno noseni i duvani kako perduvce od vetre so se vika niven soprug
da nemislat niso
da si letaat na sigurno
a baska na veterot malkucka da mu oteznuvat

zena koja ne e perduv i nema so neja veter koj znae da duva
voglavnom niz zivotot ima takva kisela faca kakva so si ja stavil ti

zaklucok , ostavi ja 10 dena da ne i obrakas vnimanie , da ne letka od tebe , da treba da se digne sama, i togas kje doznaes so ti e zenata ???? GOLA VODA
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 16:16
Lele koj sovinizam na temava c c c
sram mi e da citamOuch
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 16:30

da e maz ama PRAV MAZ ne pichica.da ne e LJUBOMOREN prvo i osnovno da ne mi dise u vrat i da me drzi za sukna.da e ambiciozen, da ima stvaralacki duh i da e nezen i grizliv tatko.e sea kakva jas treba da sum na sve ova toa e najvazno prasanje zasto  pred sve da sme kako edno, da se nadopolnuvame i so pogled razbirame

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 17:12
Da e romanticen, da me gali i cuva i postojano da e nasmeanBig%20smile
i natprosecno intelegenten strasno se palam na mozociTongue

Изменето од Goddes of Chaos - 25.Јуни.2007 во 17:13
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 18:06
Da e dobar vo dusha da e sekogas pokraj mene koga mi e potreben....da znae da me nasmee....da bide veren.....i iskreno da me sakaTongue
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 19:21
На нас девојките ни треба внимание, нежност, почитување, доверба, искреност, верност......и кога се ова ќе се спои во едно, тоа е ЉУБОВ
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 20:17
1 da me pocituva
2 da me saka
3 da me razbira
4 da mi veruva
5 da me masira
6 da me islusa
7 da e iskren so mene
8 da mi se doveri
9 da mu se doveram
10 da me poddrzuva ili da me ispravi koga gresam
11 da ne e ljubomoren
12 da me gali bas vo sekoj mozen moment
13 da ne e mashina:)
14 da me baknuva ubo - ispraksirano:)))
15 da me skoriva za na rabota
16 da gi pamti nasite zaednicki datumi
17 da e pameten
18 da e ubav
19 da e ambiciozen
20 dobro ne baram sovrsen ama kolku tolku vakov da e:)))))))))))намигнувањенамигнувањенамигнување
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 20:50
tebe ti trebaat dvaeset dushi. eden da e ke go crknes.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 22:45
I jas mislam deka teshko seto toa ke go najde vo eden mazh.смеење
always look on the bright side of the life!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.