![]() |
|
Одговори само од девојките на форумов |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
olosce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Јуни.2007 во 02:01 |
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu
![]() |
|
![]() |
|
olosce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devojki znaete sto sakate?
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
pa si kazav jas uste odamna, imase edna tema, ama ajde ke povtoram
Vernost---Neznost---Respect ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajde veke koga bese tolku fina da pocnes ti :) daj kazi ni nekoj primer so kje nema da go zaboravis .... ako sakas da spodelis to sa drugovima ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
eeeee pogodi go covekot
![]() so da ti kazam za mene ![]() Prvata vrska bese ispolneta so sex i vernost, a vtorata so respect i neznost. Sega sum slobodna (veke 5 meseci), ali letna sezona se blizi, pa ne e loso da trgnam na lov ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hmm mislev deka od prvata vrska mozes da izvleces nesto .. sitnica sto seuste ja pomnis ... ??? vtorata ???
![]() ![]() Изменето од olosce - 23.Јуни.2007 во 16:09 |
|
![]() |
|
premnogu pregledi premalce odgovori :) ajde malce po otvoreno
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ljubov, pocit i iskrenost-trite pravila koi nikogas ne treba da gi zaboravi toj sto e so mene. bez toa nisto.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
maruska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Потврдување на горе напишаното.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
обострана доверба, искреност, да ни е убаво заедно, и да сакаме исти или слични работи....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
a za perduvot ??
so e so sakam da sum perduv- lesno nosena ???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
lesno nosena ???
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da be
ocigledno ti ne ja razbiras zenskata psihologija so pitas vaka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |