|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | ||||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa eve ti prethodno si napisal deka tvoja cel se slavata,mokta i parite,a za mene toa e povrsno i ne go obezvrednuvam tvoeto mislenje tuku realno go ocenuvam spored moi licni kriteriumi,sepak nemozeme site isto da mislime neli |
||||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mnogu mi se interesni karieristite i osobeno karieristkite. Na zdravje sisanje neka im e
|
||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
да бидам од полза некому, да имам на кого да го пренесам моето знаење, да усреќам некого, и да имам мир и она чувство дека сум направила добри дела во животов...
|
||||
lost addict
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zivotna cel...go svakam na nekolku nacini...
zivotna cel da go izziveam zivotot kako so sakam i kako so mislam deka e najdobro za mene
so toa so uspesno ke se obrazovam ke prosetam ke najdam licnost so koja bi go pominala mirniot del od zivotot potomstvo,sreka
samo so sekogas ne e kako sto sakame i planirame...
|
||||
All we need to survive, is the one person who truly loves us!!
|
||||
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mojata cel je da gi naucam decata moj da se vernici golemi vo Hristos i da ziveat i tie i jas Bozoven zivot za vo idninata da se najdeme pak vo na Gospo Rajot.a duri sme tuka pokraj verata da ziveeme dobar i miren zivot i da se grizime za drugi kolku i za sebe.za svetot da bide podobro mesto za ziveenje.
|
||||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
||||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
konecno nesto pametno i od tebe, tocno deka nemozeme isto da mislime
a za mene e premnogu povrsno toa sto ti site mislenja gi narekuvas povrsni a svoeto go kries.celta na forumot e sekoj da si go kaze svoeto mislenje i da gi komentira ostanatite mislenja no so blag prekor dokolku smeta deka se negativni a ne da gi narekuva povrsni bidejki nekoj (jas ne) no znaj nekoj ke go svati toa kako navreda na negovoto milsnje...
pa zatoa dragi someone bi ti dala eden cisto dobronameren sovet za vo idnina zbogati go svojot fond na zborovi so toa sto ke pojdes vo najbliskata biblioteka i ke zemes nekoja ubava kniga po tvoj vkus Изменето од Goddes of Chaos - 24.Јуни.2007 во 03:41 |
||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||
Mizantrop
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да живееам додека не умрам.
|
||||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ako rekov povrsni togas mislev povrsni,toa e moe mislenje i nemam potreba da se izrazuvam poinaku,a i ne go rekov toa so cel za da navredam nekogo tuku ednostavno sum iskren. |
||||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I so da praveme? Da se obeseme ili da ne ziveeme?
|
||||
Just love
|
||||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zivotnata cel e tezneenje kon nesto,mozebi sovrsenstvo.
Zivotna cel nemam nekoja posebna,ziveam kako sto sakam.Samo se nadevam deka trudot i ucenjeto eden den ke mi se isplati i ke si najdam nekoja fina rabota sto ke mi bide dovolna za zivot.
|
||||
Just love
|
||||
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Точно.Не е важна должината на животот туку интензитетот на живеење(Хемингвеј).
|
||||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa nasekade kade i da se svrtis na skoro sekoj izlog postoi oglas na koj sekogas stoi"se bara devojka"taka sto nema zosto da se grizis za rabota |
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da ziveesh k'o chovek!!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |