|
Бог го создал светот,а кој го создал Бог? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 20> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj sto verva oti nesto se sozdae od nisto vervajte oti ni Gospo nemozi da go razbudi.ima eden visstinski recnik nie kako coek, ako svetot ne ostaj za sami da razmisluvame ne mozime da bidime tolku prosti tuku nekoj moral da ne uci za da sne prosti.ne mozimne sami da se odlucime da bideme prosti i budali no trebalo nekoj da ne lazi i poducuva za da sne glupaj.eden primer je so adam i eva,duri ne gi izlaga gjavolot bea ok.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na primer jas Anakine ti pozajmam edno edinstveno jabolko kvalitetno, so ljubov odgleduvano neprskano, zrelo vkusno socno mirizlivo, so tezina od 450gr. i sl.posle dogovoreniot rok ti resis da mi vratis edno jabolko no ovoj pat toa e nekoe si kradeno skapano, smrdeno muflosano nikogas nedozdreano kiselo i samonareceno jabolko so tezina od samo 25gr. dali i vo toj slucaj eden si e ednakvo na eden
Изменето од postariot brat - 25.Јуни.2007 во 00:14 |
|
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be rome
sega sfativ adam i eva bea Ok, no so znat decata.. pa beja prelazani od zmijata koja rekla jadete od gaga jabolkata i kje bidete 2 pati OK. i tie se prejadoa i dobija svest taka da denes sme 3 pati OK. i spoznaa grev i kecanje pa sme 4 pati OK. se prasuvam: So kje bese da bea alergicni na jabolkovata kiselina i na zmijata da rekle MRSHKA znam zmijata kje imase sega noze---- mora dase splati danok so lugjeto se denes 4 pati OK |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da postar brate se sobirat jabolka so jabolka 1 jabolko i 1 jabolko pravat 2 jabolka fintata e da ne se sobirat babi i zhabi interesno e deka moze i 450g + 25 g pravat 475 grama vo matematika nema filozofiranje moj postar brate 450-25=425 znaci ti dolzam uste 425 g sok od jabolka Изменето од anakin - 25.Јуни.2007 во 00:15 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
postariot brat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celta navistina ne mi e da ja svedam temava na pazarski muabet, ama samo sakav da kazam deka so samoto toa sto vo se naokolu gledam beskonecnost, pa duri i vo gluposta, toa mi kazuva deka se e apsolutno beskonecno kako svojot Sozdatel no ne e se sposobno samo da ja spoznae beskonecnosta vo sebe i naokolu.
|
|
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРЕДИЗВИКОТ СТОИ:
1 МИЛИОН ЕВРА ЗА ТОЈ ШТО НАУЧНО И НЕДВОСМИСЛЕНО ЌЕ ДОКАЖЕ ДЕКА ГОСПОД НЕ ПОСТОИ! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da postoese nemase da ti dozvoli nego da go stavas na licitacija
a baska nemas ti tie pari |
|
|
|
postariot brat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoenjeto na poimite beskonecnost, zaokruzuvanje, teoremi ili teorii, voopsto vo naukata, bratcinja, moi znaci deka nisto ne e dokazano.
Ne treba da s zemaat zdravo za gotovo teoriite za relativnosta teorijata za big bengot, Darvinovata teorijata i mnogu drugi, ne slucajno i po tolku vreme ne se proglaseni za fakti, tuku seuste samo skromno se narekuvaat teorii, nemojte da bidete poglasni no ne pojasni od samite avtori na ovie teorii, koi i samite ne insistiraat, na toa tie da se zemaat kako fakti
|
|
|
|
postariot brat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo svojot potpis Anakine velis Silata neka e vo vas, jas sum siguren deka pri toa pdsvesno si mislel na visata sila.
Naukata tvrdi deka ne materijata ami energijata e taa sto nitu se gubi nitu se dobiva tuku samo se menuva, od eden vo drug vid, pri sto samo edna od manifestaciite na energijata e materijata.
I povtorno naukata nema odgovor sto e energijata kade e taa i kako taka magicno preminuva vo materija pa povtorno vo energija, nitu sto e dodeka e materija nitu pak sto e dodeka e energija.
Znaci mozeme da zaklucime deka denesnata nauka samo uspeala da gi uslozni prasanjata, i da postavi povekje prasanja, no ne i da dade tocen odgovor na bilo koe prasanje
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postari brat taka je tie nedokazani lagi ne se so fakt pa zatoa se theory ama narodot im je polesno da prifatat laga odsvem vistina oti sakaat paganski i lazliv zivot da ziveat.so toa dokazuvaat oti sakale da se lagani i ne ja sakaat vistinata koja je edna ne svetot i na universata.molete se za niv za vistinata da ja vidat,oti se nadevam oti sekoj covek bi trebal da ja pobara vistinata nekogas vo svojot zivot a ne da bidat lagani celo vreme.
|
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни за милион евра, немате докази...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |