IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 42>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2007 во 14:14
мојата косе сега е конечно ревитализирана од фарби, долго време не ја малтретирам со хидроген, и сјае, здрава е, ја негувам со маски и регенаратор секогаш внимавам да ми е чиста, а за некоја специјална фризура, освен ако немам некој официјален или свечен настан не се замарам многу Tongue
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 01:57
Повторно ја иам должината од пред да се шишам последен пат... и за жал пак забележувам расцветани врвови. Confused
Ај ваљда ќе истерам летово, па ќе се потрудам да ја средам некако.

Бај д веј Ацелера ќе потврди дека иам многу убаа коса, хахаха леле коку сум самобендисан, хахахах
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 09:27
Сега косата ми е како слама од премногу фарбање, фенирање и пеглање.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 10:42
......e dolga!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
stylishGirl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Јуни.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stylishGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 22:55
bidejki se peglam sekoj 2 den,obavezno stavam maska za da ne mi stane metla kosata
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 03:53
 МОЈАТА КОСА ИМА ЦРНА БОЈА КОЈА НЕ БИ ЈА МЕНУВАЛ
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 08:55
mojata kosa od 23ti mart do sega porasna preku 10 cm. blagodarenie na edni ampuli, se vrati vo zivot i izgleda super. vekje ne ja farbam a frizerkata mi rece deka imam fenomenalna dim boja kosa. e bar so toa mozam da se pofalam.LOL
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Alisa 31 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Февруари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alisa 31 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 14:54
Плава, се разбира

Може да ве замолам да ми предлозите некој фризер што фенира квалитетно на локација од Нова жел. - Ново Лисиче
Alisa
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 15:41
Pa so znam crna mi e kosristam samponi za omeknuvanje na vlaknoto oti mi e tel Big%20smile potoa cesto ja peglam i so vosok ja oformuvam i toa Big%20smile
Кон врв
kreativna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 89
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kreativna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 15:52

blaze tebe daj kazi kakov sampon koristis i dali znaes nekoj za suva i ostetena kosa, mozebi ke si ja obnovam kosata Big%20smileThumbs%20Up pozdrav do Flipsi

Изменето од kreativna - 06.Јули.2007 во 15:55
kolku e ubav zivotot ako znaes da go zivees
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 17:27
pa koristam najcesto Garnier Fructis ke vidis vprodavnica ima od taa serija za omeknuvanje na kosata. Isto taka mislam deka od Loreal elseve imase dobar za suva i ostetena kosa samo neznam koj bese tocno mislam deka vo rozevo pakovanje e toj ne sum siguren
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kreativna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 22:48
ej super ke go probam loreal i ako mi pomozi t.e ako mi se obnovi kosata te castamSmile
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 22:52
Pred saat vreme miena..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kreativna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 23:14
wow...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.