|
Одговори само од девојките на форумов |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
olosce
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јуни.2007 во 02:01 |
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu
|
|
olosce
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojki znaete sto sakate?
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa si kazav jas uste odamna, imase edna tema, ama ajde ke povtoram
Vernost---Neznost---Respect |
|
|
|
olosce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde veke koga bese tolku fina da pocnes ti :) daj kazi ni nekoj primer so kje nema da go zaboravis .... ako sakas da spodelis to sa drugovima |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee pogodi go covekot
so da ti kazam za mene do sega sum imala 2 vrski: ednata traese godina i pol, a drugata samo 3 meseca. Prvata vrska bese ispolneta so sex i vernost, a vtorata so respect i neznost. Sega sum slobodna (veke 5 meseci), ali letna sezona se blizi, pa ne e loso da trgnam na lov |
|
|
|
olosce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmm mislev deka od prvata vrska mozes da izvleces nesto .. sitnica sto seuste ja pomnis ... ??? vtorata ??? i so sreka vo lovot
Изменето од olosce - 23.Јуни.2007 во 16:09 |
|
olosce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
premnogu pregledi premalce odgovori :) ajde malce po otvoreno
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov, pocit i iskrenost-trite pravila koi nikogas ne treba da gi zaboravi toj sto e so mene. bez toa nisto.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maruska
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потврдување на горе напишаното.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обострана доверба, искреност, да ни е убаво заедно, и да сакаме исти или слични работи....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za perduvot ??
so e so sakam da sum perduv- lesno nosena ???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
olosce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno nosena ???
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be
ocigledno ti ne ja razbiras zenskata psihologija so pitas vaka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
olosce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |