|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | ||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo nikoj slucaj ne mislam deka recenicava ti e plitka.koga rekov povrsni razmisluvanja mislev na onie sto pisuvale nekoi gluposti sto sigurno gi procitale nekade vo nekoe spisanie ili na nekoj film a i samite ne gi svakaat ili mozebi si gi prakaat takvite misli po poraki na mobilen neznam.samo ne mi e jasno kako eden svesen covek moze da ne razmisluva na ovaa tema |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa someone
sekoj razmisluva no nesvesno za ova tema Изменето од anakin - 20.Јуни.2007 во 10:08 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako nesvesno,na sto mislis? |
||
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da stanam moderator na idi vidi ...
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas da letam, zivotna cel mi e , ptica da stanam
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а јас администратор |
||
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa,meli vi kazav
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi si kaza
prasanjeto e dali nekoj procital |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se prasuvam moras li tugite celi da gi obezvrednuvas do taa mera narekuvajki gi ,,povrsni"???
Zosto ne ni gi kazes tvoite tolku ,,vozviseni celi" kako ,,najpameten'ili najegocentrik (poveke sum za vtorovo) tuka.....
|
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da si imam zena,deca familija,dobra rabota,mnogu ljubov,srekja,zdravje ...sozivot so komsiite itn.
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Животна цел ми е да остварам нешто на научно поле... И досега имам некои постигнувања, но како што повеќе завлегувам во нештата, гледам дека тоа е капка во морето...не стигаат два работни века за да се доврши работата... За денот кога ќе умрам воопшто не размислувам... Има ли потреба? Според мене, тоа е најглупавото нешто за што може некој да размислува... |
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најубава животна цел досега и најреална. |
||
|
||
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tesko toa so komsiite ipak
|
||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram pocituvana Juliija. |
||
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |