IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Која е вашата животна цел
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која е вашата животна цел

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
Автор
Порака
someone Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај someone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 10:02
Originally posted by anakin anakin напиша:

cel?
mozebi covek da neumre sam
koj znae? mozebi e toa

citaj someone
i razmilsi dlaboko shto e so ova plitka recenica
mozebi kje ti stane jasno
deka ima i mali lugje

vo nikoj slucaj ne mislam deka recenicava ti e plitka.koga rekov povrsni razmisluvanja mislev na onie sto pisuvale nekoi gluposti sto sigurno gi procitale nekade vo nekoe spisanie ili na nekoj film a i samite ne gi svakaat ili mozebi si gi prakaat takvite misli po poraki na mobilen neznam.samo ne mi e jasno kako eden svesen covek moze da ne razmisluva na ovaa tema
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 10:08
pa someone
sekoj razmisluva no nesvesno za ova tema

Изменето од anakin - 20.Јуни.2007 во 10:08
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
someone Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јуни.2007
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај someone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 10:38

pa someone
sekoj razmisluva no nesvesno za ova tema

kako nesvesno,na sto mislis?
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 15:07
Da stanam moderator na idi vidi ... LOL
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 15:29
LOLLOLLOLLOLLOL

jas da letam, zivotna cel mi e , ptica da stanam LOLLOLLOLLOL
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 16:37
Originally posted by LEGENDA LEGENDA напиша:

Da stanam moderator na idi vidi ... LOL

а јас администратор Cry
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 19:45
pa,meli vi kazavAngry
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 19:49
mozebi si kaza
prasanjeto e dali nekoj procital
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 20:19
Originally posted by someone someone напиша:

ne vidov niedno pametno(spored mene)mislenje ovde osven na zenmaster.neznam kako mozete da bidete site tolku povrsni licnosti i da ne se obiduvate da go gledate ovoj zivot,VASIOT edinstven zivot,na po sustinski nacin.razmisluvate li zosto ste ovde,od kade ste dosle,ste pomislile li za sto bi razmisluvale za denot koga ke umirate????eden sovet od mene :ako mislite deka nesto sakate,napravete go toa,no predhodno navistina dobro zaprasajte se dali stvarno sakate i zosto.ako vasite celi se sekogas tolku povrsni togas dzabe samo zafakate mesto na planetava

se prasuvam moras li tugite celi da gi obezvrednuvas do taa mera narekuvajki gi ,,povrsni"???
Zosto ne ni gi kazes tvoite tolku ,,vozviseni celi" kako ,,najpameten'ili najegocentrik (poveke sum za vtorovoBig%20smile)  tuka.....
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 22:26
Da si imam zena,deca familija,dobra rabota,mnogu ljubov,srekja,zdravje ...sozivot so komsiite itn.
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 22:28
Originally posted by someone someone напиша:

Ne vidov niedno pametno(spored mene)mislenje ovde osven na zenmaster. Neznam kako mozete da bidete site tolku povrsni licnosti i da ne se obiduvate da go gledate ovoj zivot, VASIOT edinstven zivot, na po sustinski nacin.Razmisluvate li zosto ste ovde,od kade ste dosle,ste pomislile li za sto bi razmisluvale za denot koga ke umirate???? Eden sovet od mene: ako mislite deka nesto sakate,napravete go toa, no predhodno navistina dobro zaprasajte se dali stvarno sakate i zosto. Ako vasite celi se sekogas tolku povrsni togas dzabe samo zafakate mesto na planetava

Животна цел ми е да остварам нешто на научно поле... И досега имам некои постигнувања, но како што повеќе завлегувам во нештата, гледам дека тоа е капка во морето...не стигаат два работни века за да се доврши работата...

За денот кога ќе умрам воопшто не размислувам... Има ли потреба? Според мене, тоа е најглупавото нешто за што може некој да размислува...

Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 22:29
Originally posted by gunslinger gunslinger напиша:

Da si imam zena,deca familija,dobra rabota,mnogu ljubov,srekja,zdravje ...sozivot so komsiite itn.

Најубава животна цел досега и најреална.
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 23:26
tesko toa so komsiite ipak 
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 23:29
Originally posted by Julija Julija напиша:

Originally posted by gunslinger gunslinger напиша:

Најубава животна цел досега и најреална.

Blagodaram pocituvana Juliija.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.