IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што (и кому) можете да простите, а што не
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што (и кому) можете да простите, а што не

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2007 во 23:32
неверство е нешто што тешко би простила, т.е ке простам но со таа личност нема да продолжам да одржувам блиски контакти Smile
инаку лутината ми минува брзо....па простувам често

Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 10:09
злопамтило не сум... враќам одмаLOLLOL

не се сеќавам дека некој нешто ми згрешил, па да простам... не мрзам никој... барем во моментовBig%20smile
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:01

neverstvo nikad ne bi prostila.niz sve drugo mozam da progledam niz prsti.

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:30
Незнам дали би можела неверство да простам,знам дека никако и никогаш нема да го заборавам!Мислам дека предавство,(издавање) не би можела да опростам!
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2007 во 02:52
ne bi mozel da prostam dvolicnost, predavstvo, lagi.....
ej, pa jas nisto ne sum prostuval....
pazete seWinkLOLLOLLOL
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 13:56
mozam mnogu da prostuvam ali ako nekoj mi se ka4i na glava e togas... ili ako nekoj napravi nesto glupavoглупчо duri i da mi e prijatel moze da se nalutam i da ne prostam.... Ne sum do tolku stroga ali sekoj mora da si stava granici na svoeto ponasanje... ako shto se odnesuva do onoj koj go sakam mislam deka bi mozela da mu prostam se , zatoa sto imav iskustvo i koga si rekov deka veke nema da go poglednam deka nema da mu prozboram ke go mrazam i slicnoне%20вреден a koga go vidov naredniot pat pak potkleknav i mi se vratija starite cuvstva samo shto toj ne napravi nesto MNOGU losho za da ne mu prostam.. ne znam so da kazam mozebi nemam mnogu golemo iskustvo kako nekoi pa da znam dali i sto bi mu prostila... ali ako go sakam premnogum kako sto go sakam sega ovoj...љубов
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 07:24
сега можам да кажам ова не простувам она не простувам...а знам дека простувам....до сега толку пати сум се заебала и сум простила али ај нека биде си викав...
ако ептен пречекори некоја граница можда би му простила, ама после на глава ќе му се качам и навистина ќе се покае зашто ми згрешил. намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 10:48
bog prostuva,.......jas ne!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 11:53

mozete se da prostite , no dali iskreno ke zaboravite , TOA E PRAVOTO

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 12:13
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

неверство е нешто што тешко би простила, т.е ке простам но со таа личност нема да продолжам да одржувам блиски контакти Smile

a dokolku i prostam teshko zlopamtilo sum, podobro kje mu bide neprostenoлутиналутиналутина
always look on the bright side of the life!
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 12:14

mazite prostuvaat , ama zenite nikogas, plus sekogas ke se osvetat задоволство

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 12:27
bogami,....jas ne bi im "prostil" ,...na zenite,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 22:50
za da mozes da mu prostis nekomu
treba da si popameten od nego
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 22:58
vakva tema imalo porano
kje povtoram

NIKOJ OD NAPRED NEZNAE STO SE MOZE DA OPROSTI
( OVA KJE ELUPANJE BEZ VRSKA)- VO MOMETOT KOGA KJE TREBA DA OPROSTI
NEGOVA VOLJA I SRCE KJE KAZE DA ILI NE
NIKOJ NEZNAE ODNAPRED STO MOZE A STO NEMOZE
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.