|
САМОУБИСТВО (од верски аспект) |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Автор | |
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
adzija otvori druga tema za moralot i ako ne znaes sto da kazes netropaj gluposti vazi?/? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
takov ni e toj,...shtom se istroshi,...pochnuva da vregja,...pa,posle drug ke mu bide kriv,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па јас баш мислам дека ти тропна ТЕЕЕЕШКА глупост....
каква дефиниција ти е тоа... секој нека си прави што сака... тоа е морал???? па ај тогаш мене ми е морал да ти ја земам вечерва колата... паркирај ми ја пред трговски ок? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be glupcho,...izvini na izrazot,....shto ti reche be,???!!!,...pravishto sakash ,...samo nemoj na drug da mu smetash,....posle ova stvarno se gleda kolku ti e pametot,...
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас однапред се извинив, за секоја навреда која мојата изјава можела да ја предизвика за намалување на угледот на амебите... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ti treba da ti se objasni,....
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок, ајде вака да го поставиме...
сообраќајќа, човек умира, ногата му крвари, ти имаш каиш... дали е морално да си избегаш? пошто нели, ти не му сметаш на никој... ама тој зависи од тебе? п.с. брза, воздржи се од вакви изрази капито? |
|
goor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be adzija ama jas rekov dodeka ne mu preci na drug. ili ne procita do kraj???? e tuka spaga i samoubistvoto....kapis |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozaesh na nikoj da mu ukradesh bilo shto ,..a,da ne mu smetash,...sfakjash ,...ili treba da ti se nacrta?,...ama,zaboraviv deka ti si slep ,..kako tvoite lijaci,..
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be, vo ovoj sluchaj,so toa shto ti nema da mu pomognesh,...mu smetash,...razbirash ,li?
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа не разбирам, најверојатно затоа што НЕМА ЛОГИКА...
|
|
goor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ADZIJA mesas sea babi zabi stvarno.... ti rekov otvori tema za moral i normalno e deka ke mu pomognes veke rekov mozes da pravis sto sakas a toa ne znaci da ne pomagas na lugeto sto ti paga na pamet |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema za tebe,....smetanje e koga na nekoj ne mu e po volja tvoeto meshanje,....a,vo ovoj tvoj sluchaj ,...ne znam dali nema da mu bide po volja ,...kapito?
|
|
|
goor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
P.S sto ziti mene ke napravis so toj kais?????
tuku da ja smenime temata vazi samoubiecot ne smeta na nikoj i zato go rekov toa. |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |