|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница <1234 16> |
Автор | |||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne te razbiram so treba ti dokazam !
Nema nisto filozofsko vo ova . Ednostavno e samo nacin na ziveenje so malku razum intelegencija i balans ke go izbegnes samoubistvoto .
A ako si ljubomoren na ovakvite tipovi na luge i im posakuvas so poskoro da ja napustat planetva togas nemam so da debatiram so tebe
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Poentata koja ne ja razbiras e deka relativizmot e vo kontradikcija samiot so sebe, isto kako sto samoubistvoto e kontradikcija na zivotot. Zatoa polu na shega, polu sarkasticno tvrdam deka samoubistvoto e najsoodvetniot cin za relativistot. Изменето од sensei - 15.Јуни.2007 во 14:25 |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Poentata koja ti sakas da ja nametnes i da pobrzas da mi kazes deka jas nesto ne razbiram ti e gresna .
Eve jas ke gi poednostavam rabotite za da ne lutame ili da se izjasnam po konekretno .
Podobro bi ziveel pr. 50 god. jas kako so sakam odkolku pr. 80 kako so treba ili e napisano vo nekoja kiga upatsvo ili priracnik za dolg zivot .
|
|||
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tazno e sto mnogumina mislat deka sakanjeto i trebanjeto se nespoivi. Tuka se gleda do kade stignala kvazi-intelektualnosta vo nasava anti-kultura. Otkazuvajki se od racionalnosta zaradi licna slabost, nisto drugo ne preostanuva osven sporo umiranje so momentalna uteha vo nekoj fetish. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ama ti mene me citiras a se obrakas na nekoj drug . So sto svati deka ja rekov sakanjeto i trebanjeto bile ne spoivi . Sam sebe ne se smetam za intelektualec oti ne sum ne od drugo . I ova mlatenje prazna slama "licna slabost , sporo umiranje i momentalna uteha vo nekoj fetish pokazuva deka ti ne si me razbral .
Jas ne se rodiv za drug i nema da se rodam pak za ovoj zivot da go potrosam vo ostavanje lice pred nekoj vo smisla so ke rece narodot .
Takvi raboti ne me zasegaat .
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
son? imam jas svoj song HEROES - david bowie I, I will be king - And you, you will be queen Though nothing will drive them away - We can beat them just for one day We can be Heroes just for one day Изменето од anakin - 15.Јуни.2007 во 15:10 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koja dobra pesna.......
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se si ima svoja cel, samo nie nemame
|
|||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
site lujdze vo zivotot imaat edna ista cel a toa e potraga po slava
i mojc a koga toa ke go postignat posakuvaat da se besmrtni |
|||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tokmu ova mi e celta vo zivotot
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nagonski e kaj mazite da sakaat da bidat alfa mazjaci, a sega toa se ostvaruva samo preku parite bez razlika na nivnoto poteklo
|
|||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne vidov niedno pametno(spored mene)mislenje ovde osven na zenmaster.neznam kako mozete da bidete site tolku povrsni licnosti i da ne se obiduvate da go gledate ovoj zivot,VASIOT edinstven zivot,na po sustinski nacin.razmisluvate li zosto ste ovde,od kade ste dosle,ste pomislile li za sto bi razmisluvale za denot koga ke umirate????eden sovet od mene :ako mislite deka nesto sakate,napravete go toa,no predhodno navistina dobro zaprasajte se dali stvarno sakate i zosto.ako vasite celi se sekogas tolku povrsni togas dzabe samo zafakate mesto na planetava
|
|||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i sensei ne se slozuvam so tebe deka treba da pravime nesto zatoa sto taka rekol nekoj ili zosto taka pisuvalo vo biblijata.dali treba ili netreba znam samo jas i nikoj nemoze da mi nametnuva nisto
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
citaj someone i razmilsi dlaboko shto e so ova plitka recenica mozebi kje ti stane jasno deka ima i mali lugje |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |