|
Што (и кому) можете да простите, а што не |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe mislite se ubavi
no vo stvarnosta e sekako dodeka ne si tamu neznaes kako treba i ako znaes kako treba -prasanjeto e dali taka i kje go napravis Изменето од anakin - 20.Март.2007 во 15:52 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
точно , разлика има ...едно е како мислиш дека треба.....друго е сопствено искуство...а тоа веке не се мисли туку начин на ...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nacin na?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
живеење...функционирање...дел од тебе..
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро де, размислуваш, ама ете се случи, и направиш нешто што не си сакал.... И зашто не миислиш така кога ТИ треба да простиш??? Ако некој нешто ти згреши (и тоа ненамерно) ти не би му простил за да не те заебе пак, така? Значи би го изгубил човекот (како што викаш ти).... А ако се работи за тебе викаш дека треба да ти простат за да не изгубат човек како тебе... Што, ти си некој посебен па другите треба да ти простуваат а ти неможеш на нив да им простиш??? |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele drugarce se napisav a me vadis od konteks.
Na nikogo nema da mu zgresam do tolku za da ne moze da mi prosti . Pravam gluposti ama nevredni za da ne ziveam so nekogo zaradi niv. Rekov ILI sE LUTAM ILI VRAKAM . Znaci ako se nalutam treba da se izbori za proska toj so zgresil ILI pa vrakam za da oseti na svoja koza kako e . Naj lesno e da zgresis na blizok covek oti go poznavas znaes so saka so ne saka . Edino da se zapoznaeme pa da ocenis sama dali sum poseben .
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро не се нервирај... Не сум те сфатила како што треба.... Сега е јасно
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo ubavo kazano |
||
|
||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogas prostuvam.....ama nikogas ne zaboravam
|
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...toa sto me boli ne go zaboravam nikogas,ama vo toj slucaj neznam dali i mozam i da sakam da prostam...
|
||
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
postuvanjeto e blagodet daden od boga
ama sepak postojat greski koi ostanuvaat dlaboko vrezani vo dusata taka sto kolku iskreno i da se pokae licnosta ne veruvam deka ke moze da se prosti toa
|
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekomu.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prostuvam sekomu zatoa sto prostuvanjeto e del od
mojot karakter,bi rekla doblest. No......sebe si ne si prostuvam edna rabota koja...dozvolete mi da ostane samo moja Изменето од mamma - 16.Јуни.2007 во 02:15 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neverstvo ne prostuvam ...
|
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |