IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што (и кому) можете да простите, а што не
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што (и кому) можете да простите, а што не

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:52
abe mislite se ubavi
no vo stvarnosta e sekako
dodeka ne si tamu neznaes kako treba
i ako znaes kako treba -prasanjeto e dali taka i kje go napravis

Изменето од anakin - 20.Март.2007 во 15:52
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:54
точно , разлика има ...едно е како мислиш дека треба.....друго е сопствено искуство...а тоа веке не се мисли туку начин на ...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:55
nacin na?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:56
живеење...функционирање...дел од тебе..
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 16:02
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

А како би се осеќал ти да направиш некоја грешка, ненамерно, и да се каеш а некој да има мислење исто како тебе и да не сака да ти прости??? Како би се осеќал тогаш?

Jas  sum mnogu svesen covek . I pred da napravam  nesto  dobro rasmisluvam  i ako e nenamerna  togas  e mala nevredna za toj  so sum zgresil da izgubi covek  kao  mene  .  Znam da se izboram za  proska .

Добро де, размислуваш, ама ете се случи, и направиш нешто што не си сакал....
И зашто не миислиш така кога ТИ треба да простиш??? Ако некој нешто ти згреши (и тоа ненамерно) ти не би му простил за да не те заебе пак, така? Значи би го изгубил човекот (како што викаш ти).... А ако се работи за тебе викаш дека треба да ти простат за да не изгубат човек како тебе... Што, ти си некој посебен па другите треба да ти простуваат а ти неможеш на нив да им простиш???
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 16:12
Lele drugarce se napisav a me  vadis od konteks.
Na nikogo nema da mu zgresam do tolku za da ne moze da mi prosti . Pravam gluposti ama nevredni za da ne ziveam so nekogo zaradi niv. Rekov ILI sE LUTAM ILI VRAKAM . Znaci ako  se nalutam treba da se izbori za proska toj so zgresil ILI pa vrakam za da oseti na svoja koza kako  e . Naj lesno e da zgresis na blizok covek oti go poznavas znaes so saka so ne saka . Edino da se zapoznaeme pa da ocenis  sama dali sum poseben .
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 16:22
Добро не се нервирај... Не сум те сфатила како што треба.... Сега е јасно Wink
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 15:16
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

еднаш напишав некаде.....

СЕ може и треба да се прости.......тоа е голема доблест......

Јас имам една која вака вели...

Те повреди ли силно некој близок , прости му од срце но никогаш повеке не му давај пристап таму .

bravo Clap  ubavo kazano Star
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 19:20
Sekogas prostuvam.....ama nikogas ne zaboravam
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 19:23
...toa sto me boli ne go zaboravam nikogas,ama vo toj slucaj neznam dali i mozam i da sakam da prostam...
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 22:38
postuvanjeto e blagodet daden od boga
ama sepak postojat greski koi ostanuvaat dlaboko vrezani vo dusata taka sto kolku iskreno i da se pokae licnosta ne veruvam deka ke moze da se prosti toa

Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2007 во 00:21
Sekomu.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2007 во 02:14
Prostuvam sekomu zatoa sto prostuvanjeto e del od
mojot karakter,bi rekla doblest.
No......sebe si ne si prostuvam edna rabota koja...dozvolete
mi da ostane samo moja

Изменето од mamma - 16.Јуни.2007 во 02:15

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2007 во 02:26
neverstvo ne prostuvam ...Dead
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.