|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница 123 16> |
Автор | ||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јуни.2007 во 17:43 |
|
dali ziveete za nesto,imate li celi ili mislite deka se e apsurdno?koja e vasata zivotna cel?pisete
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 20:19 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da imas zelbi znaci da patis, da imas cel znaci deka se mrazis sebe si i okolnostite vo koi se naogas, da se vrzuvas za nesto sto utre moze da go snema e apsurdno
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cel?
mozebi covek da neumre sam koj znae? mozebi e toa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја чест за коментарот
Ти бе брат тука глумиш лудило ама нормален си .
Мене не можеш да ме превариш
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a so znam
i ako dobro go upotrebil zborot APSURDNO |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Живеам затоа што сакам, друга причина не ми треба, а цел нормално дека имам а таа е да си направам семејство да си родам дечиња и да си најдам работа која ќе ја сакам |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
free ur mind...and let ur sh*t follow........
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas ova no jas imam edna teorija podobro pomalce zivot otkolku povekje a toj da e prosecen tipicno dosaden!! Znaci ke pravam se sto mi dusa saka ke idam sekade ke se zabavuvam premnogu i nema da se zamaram so zivotite na drugite ako sum u moznost ke pomognam no sepak ke go sledam mojot son i da celta koja me vodi do moeto sovrsenstvo |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imalo i pametni glavcinja na sajtov , pritoa ne mislejki na nihilistite, budistite, i slicnite ebivetri.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa koj e tvojot son?go imas li?
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go imam. Ama ne e tuka vreme i mesto za kazuvanje.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние сме тука да поминеме подобро а не да останеме подолго .
После ова нема ништо ова е се . Кој се надева на судниот ден последен ќе свати колку пропуштил .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi sakal vakvite uber-hedonisticki tipovi da ja dokazat svojata filozofska ubedenost so najvisokiot vozmozen cin spored nivnata filozofija: da se samoubijat so sopstveniot hedonisticki fetish. |
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |