IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Која е вашата животна цел
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која е вашата животна цел

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 16>
Автор
Порака
someone Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај someone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Која е вашата животна цел
    Испратена: 14.Јуни.2007 во 17:43
dali ziveete za nesto,imate li celi ili mislite deka se e apsurdno?koja e vasata zivotna cel?pisete

Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 20:19
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 00:11
Da imas zelbi znaci da patis, da imas cel znaci deka se mrazis sebe si i okolnostite vo koi se naogas, da se vrzuvas za nesto sto utre moze da go snema e apsurdno
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 00:15
cel?
mozebi covek da neumre sam
koj znae? mozebi e toa
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 00:24
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Da imas zelbi znaci da patis, da imas cel znaci deka se mrazis sebe si i okolnostite vo koi se naogas, da se vrzuvas za nesto sto utre moze da go snema e apsurdno

Секоја чест за коментарот ClapClapClap
Ти бе брат тука глумиш лудило ама нормален си .
Мене не можеш да ме превариш Wink 
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 00:37
a so znam

i ako dobro go upotrebil zborot APSURDNO
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 09:22
Originally posted by someone someone напиша:

dali ziveete za nesto,imate li celi ili mislite deka se e apsurdno?koja e vasata zivotna cel?pisete

Живеам затоа што сакам, друга причина не ми треба, а цел нормално дека имам а таа е да си направам семејство да си родам дечиња и да си најдам работа која ќе ја сакам
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 09:32
free ur mind...and let ur sh*t follow........
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 10:59
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Originally posted by someone someone напиша:

Живеам затоа што сакам, друга причина не ми треба, а цел нормално дека имам а таа е да си направам семејство да си родам дечиња и да си најдам работа која ќе ја сакам

i jas ovaWink

no jas imam edna teorija podobro pomalce zivot otkolku povekje a toj da e prosecen tipicno dosaden!!LOLLOL

Znaci ke pravam se sto mi dusa saka ke idam sekade ke se zabavuvam premnogu i nema da se zamaram so zivotite na drugite ako sum u moznost ke pomognam no sepak ke go sledam mojot son i da celta koja me vodi do moeto sovrsenstvoTongueTongueTongueTongue
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 11:00
Imalo i pametni glavcinja na sajtov Smile, pritoa ne mislejki na nihilistite, budistite, i slicnite ebivetri. Wink
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
someone Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јуни.2007
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај someone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 11:01
epa koj e tvojot son?go imas li?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 12:00
Go imam. Ama ne e tuka vreme i mesto za kazuvanje.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 13:59
Ние сме тука да поминеме подобро а не да останеме подолго . Cool
После ова нема ништо ова е се . Кој се надева на судниот ден последен ќе свати колку пропуштил .   Evil%20Smile
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 14:08
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Ние сме тука да поминеме подобро а не да останеме подолго . Cool
После ова нема ништо ова е се . Кој се надева на судниот ден последен ќе свати колку пропуштил .   Evil%20Smile

Bi sakal vakvite uber-hedonisticki tipovi da ja dokazat svojata filozofska ubedenost so najvisokiot vozmozen cin spored nivnata filozofija: da se samoubijat so sopstveniot hedonisticki fetish.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 14:10
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.